Camelia Croitoru noua președintă a OFL Călărași: ”Alături de domnii din PNL formăm întregul deplin care să ne definească, atât individual, cât și colectiv”

0
181

 În cadrul ședinței Comitetului de coordonare județean a Organizației Femeilor Liberale din Județul Călărași ce a avut loc în luna octombrie a.c., prof. Camelia Croitoru a fost aleasă pentru următorii patru ani președinta OFL Călărași.  

La evenimentul ce a avut loc în la Sala ”Barbu Știrbei” au fost prezenți președintele Organizației Județene a PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, președintele Organizației Naționale a Femeilor Liberale, Cristina Trăilă, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, senatorul Răducu Filipescu, deputatul Cătălin Predoiu, fostul ministru al Muncii Mariana Câmpeanu, precum și peste 400 de reprezentante ale acestei formațiuni politice din județ. Camelia Croitoru este consilier local la al doilea mandat și primvicepreședinte al Organizației Municipale a PNL Călărași. În discursul pe care l-a ținut în fața delegațiilor venite din tot județul și a invitaților, noul președinte al OFL Județul Călărași, prof. Camelia Croitoru, a declarat:

Femeia de azi este, fără doar și poate, rezultatul a sute de ani de perfecționare. De-a lungul timpului femeile au reușit să arate că sunt capabile nu doar de treburile casei și creșterea copiilor. Au reușit să demonstreze că sunt capabile să mute muții din loc, să se sacrifice, să lupte, să gândească și să consolideze afaceri de succes, să fie perfecționiste la locul de muncă, să ocupe funcții în administrația locală și centrală, să fie deputați, senatori, ambasadori. Suntem egale bărbaților și împreună cu ei câștigăm bătălii puternice. Alături de domnii din PNL formăm întregul deplin care să ne definească, atât individual, cât și colectiv.”

Noua președintă a OFL Călărași și-a anunțat deja unul dintre obiectivele principale ale noului său mandat, și anume acela al susținerii pe locuri eligibile la următoarele alegeri locale din 2020 a unui număr important de femei pe listele PNL. În demersul său pentru a accede la această funcție Camelia Croitoru a avut tot sprijinul și  susținerea conducerii partidului, dar și votul colegelor de partid, alături de noua președintă fiind alese în funcția de primvicepreședinți Camelia Ghiveciu, Vasilica Dobrescu și Elisabeta Neagu.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.