Primăria Călărași ia atitudine. ”Scormonitorii” de gunoaie sancționați de Poliția Locală!

0
470

Poliția Locală Călărași intervine și ia măsuri în ceea ce privește persoanele care scormonesc în tomberoanele de gunoi din locurile special amenajate de Primăria Călărași pentru colectarea gunoiului.

Polițiștii locali au surprins zilele joi, 12 octombrie doi căruțași din zona Oborului nou în timp ce scormoneau prin gunoaiele din Călărași. Potrivit surselor noastre, aceștia își făcea „treaba„, unul pe strada Panduri iar celălalt în „Parcul Constructorului„, moment în care au fost prinși, identificați de oamenii legii care le-au confiscat ”marfa”, adică sacii de PET-uri. Conform informațiilor noastre, animalele de la cele două atelaje, nefiind cipate de proprietarii lor au fost duse la Adăpostul Canin Călărași în timp ce sacii de PET-uri au ajuns la firma REBU.

Ca urmare a semnalelor venite atât din partea cetățenilor cât și a presei locale, Primăria Călărași prin Serviciul de Poliție Locală Călărași a luat măsuri și îi asigură pe locuitorii urbei că asemenea acțiuni vor avea loc frecvent, astfel încât ”scormonitorii” prin gunoaie să dispară din peisajul cotidian.

De asemenea, tot pe surse am aflat că în ultima săptămână au fost aplicate câteva zeci de amenzi și avertismente unor cetățeni care au fost surprinși aruncând gunoiul direct pe stradă, dar și pentru cel menajer depozitat lângă tomberon.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.