Adrian Mutu și-a început munca la FRF cu prima vizită la Călărași

0
175
Vasile Iliuță, Daniel Drăgulin, Adrian Mutu și Daniel Obadă

Adrian Mutu, proaspătul manager sportiv în zona tehnică a Federației Române de Fotbal a fost la Călărași de două ori în decursul a câtorva zile. În acest context, orașul nostru, în speță echipa de fotbal, reprezintă un adevărat interes pentru proiectele Federației Române de Fotbal. 

Fostul „Briliant„, Adrian Mutu a fost prezent ieri din nou la Călărași, asta după ce săptămâna trecută a văzut live meciul Dunării cu Miroslava de pe teren propriu, partidă încheiată cu 6 – 0 pentru echipa locală disputată pe 7 octombrie.

Mutu are ca principală responsabilitate relația echipei naționale cu cluburile din țară și din străinătate. La invitația omului de faceri, Daniel Obadă, unul dintre sponsorii clubului Dunărea Călărași, Adrian Mutu a venit la Călărași și a purtat o serie de discuții cu președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, dar și cu primarul municipiului, Daniel Ștefan Drăgulin.

Fostul internațional Român și director general al clubului Dinamo București a venit în sprijinul echipei locale cu privire la un eventual proiect de performanță pentru formația de pe malul Borcei.

„Echipa noastră a intrat în atenția lui Adrian Mutu după ce s-a aliniat onorabil la linia către promovarea în Liga I. Am purtat mai multe discuții cu privire la viitorul echipei călărășene. Adi Mutu face parte acum din echipa FRF, este unul dintre cei mai buni manageri. Avem multe de învățat de la el și ne poate ajuta. Este o onoare pentru noi că a venit de două ori la Călărași într-un timp așa de scurt. Asta înseamnă că suntem în atenția Federației și ne mândrim cu acest lucru. Suntem pe harta bună a fotbalului Românesc„, a declarat Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.