Fotbal / Liga 2 / Victorie la UTA! Dunărea a ajuns la 5 reușite consecutive!

0
838
Marian Drăghiceanu / Dunărea Călărași

Puștiul minune al lui Dan Alexa, Marian Drăghiceanu a marcat unicul gol al Dunării în victoria de astăzi de la Șiria cu UTA Arad! Dunărea are 5 victorii din cinci meciuri! Elevii lui Dan Alexa sunt de neoprit în acest moment!

Călărășenii au fost mai periculoși în partida cu utiștii, Kanda, Drăghiceanu și Kuakou trecând pe lângă deschiderea scorului în prima parte a meciului. Trupa lui Falub a fost salvată în nenumărate rânduri de portarul Grahovac.

În partea secundă, trupa de pe malul Borcei a continuat jocul bun practicat în primul act al partidei. Tânărul Marian Drăghiceanu l-a executat până la urmă pe portarul utiștilor în minutul 77 după o pasă excelentă venită de la gabonezul Missi Mezu (Kouakou).

Finalul a fost alert, utiștii au încercat să egaleze pe tabela de marcaj dar Dunărea s-a apărat bine și a reușit să-și ia revanșa în fața echipei care acum 2 ani o elimina de la meciul de baraj pentru Liga 1.

Dunărea primește în etapa a 9-a vizita celor de la Pandurii Tg. Jiu, meci care va avea loc pe arena Ion Comșa din Călărași, 23 septembrie.

Iată cele mai importante faze ale meciului de la Arad:  

Min5: UTA a avut o mare ocazie de a marca, mingea împinsă de Scutaru spre gol fiind respinsă de Șandru de pe linia porții.

Min15: Oaspeții joacă în zece oameni de vreo două minute deoarece Mardare a ieșit accidentat.

Min16: S-a efectuat și la Dunărea schimbarea, în locul lui Mandare intrând Manole.

Min17: Burlă a executat un corner direct pe spațiul porții, însă portarul C.Lungu a respins de sub bară.

Min26: Kouakou a profitat de neatenția lui Adili, pe o minge lungă aruncată de Preoteasa, însă a șutat peste poarta lui Grahovac de la vreo 15 metri.

Min29: Din nou Kouakou a scăpat în careul arădenilor insa Grahovac a iesit la timp și l-a blocat miraculos, spre disperarea antrenorului oaspetilor Dan Alexa care a reclamat vehement acordarea unui penalty, însă nu a fost cazul deoarece interventia portarului aradean a fost una curata.

Min33: În aceste momente Dunărea este foarte periculoasă și a avut a treia ocazie de gol, la o fază prelungită de atac, însă Drăghiceanu din mijlocul careului mare a șuat peste poarta lui Grahovac.

Min34: Kanda a scăpat de Manea, s-a dus singur spre poarta lui Grahovac însă portarul UTA-ei a fost providențial si a salvat un gol gata facut.
În aceste momente UTA nu se regăsește.

Min37: UTA a ripostat pe un contraatac însă mingea centrată de Burlă a fost trimisă peste poartă de către Stahl, de la vreo 8 metri.

Min47: Burlă a prins o torpilă de la 22 de metri însă C.Lungu a reușit sa prinda mingea.

Min66: Oaspeții au fost aproape de gol însă șutul puternic la lui Kanda a fost scos miraculos de Grahovac în corner.

Min 77: Gol Dunărea: Kouakou îl deschide în careu pe Drăghiceanu, care-l execută pe Grahovac din fața suprafeței de poartă! 

Min 91: Torpilă Burlă de la 25 metri dar C. Lungu respinge.

Min: 93: Final de meci! Dunărea câștigă partida de la Șiria!

Au evoluat echipele:
UTA: 
Grahovac – Adili, Scutaru, Al. Manea, Burlă – Stahl, I. Tănase (Jorza 3′), Cârstocea, Buleică – P. Păcurar – Curtuiuş (cpt.).

Rezerve: Barna – D. Toma, Dinculescu, Polgar, Filaret, Asani.
Antrenor: Adrian Falub.

Dunărea Călărași: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Mardare (Bg. Manole 17′), Bg. Şandru, Tomozei – Val. Munteanu, Preoteasa – Sil. Pană, Kanda, Drăghiceanu – Missi Mezu.
Rezerve: Gab. Popa – Bg. Vasile, Danciu, Cr. Puşcaş, C. Cristea, Mesquita.
Antrenor: Dan Alexa.

Arbitru: Nicolae Cătălin Botaş (Timişoara); Asistenţi: Adrian Mărginean (Aiud) şi Călin Cimponeriu (Lugoj).

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.