Foto / Video / Vîlcelele, capitala petrecerilor din județul Călărași

0
189

În ultimii ani au apărut pe meleagurile călărășene anumite petreceri, „chermeze„ sub numele de „Zilele Comunelor„ sau „Zilele Fermierului„ denumite de autoritățile locale însă nu toate petrecerile se ridică la un anumit standard. La Vîlcelele spectacolul oferit în această perioadă a anului de consilierii locali, fermierii și primarul localității are un real succes la public cu invitați de seamă.

La „Ziua Fermierului„ de la Vîlcelele care a avut loc pe 9 septembrie, au participat mai multe personalități publice locale. Invitați de marcă au urcat pe scena amplasată în părculețul din comuna Vîlcelele. Artiști cu renume au venit și anul acesta în localitatea cu cei mai bogați fermieri din județul Călărași. Maria Ciobanu, Ionuț Dolănescu, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Axinte de la Vacanța Mare, Rică Răducanu și alți artiști i-au făcut pe localnici să se simtă bine la această sărbătoare.

La un asemenea eveniment nu puteau lipsi nici politicienii. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, un „fiu al satului„ nu avea cum să lipsească de la această sărbătoare inițiată chiar de domnia sa în urmă cu mai mulți ani. O surpriză a fost de departe prezența președintelui PNL, Ludovic Orban. Șeful liberalilor a făcut o baie de mulțime la Vîlcelele.

La astfel de evenimente, dar numai la Vîlcelele politicienii locali sunt prezenți indiferent de culoarea partidului. Chiar dacă primarul este penelist, la Vîlcelele sunt invitați și parlamentari sau oameni politici de la alte partide. Roxana Pațurcă, senator de PSD, Ciprian Pandea, șeful pesediștilor călărășeni, nu au lipsit de la acea zi specială.

Actuali primari de la comunele învecinate, personalități publice precum Alina Dumitru, fosta campioană Olimpică la judoka, invitați de seamă din Republica Moldova și sute de oameni s-au bucurat de sărbătoarea oferită de edilul Nelu Tatu.

Față de alte localități care organizează astfel de petreceri, „Ziua Fermierului„ de la Vîlcelele se află pe primul loc în ceea ce privește organizarea și desfășurarea acestui eveniment de zile mari.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.