Dragoș Coman, președintele secției de futsal – Dunărea Călărași

0
307

Viceprimarul Dragoș Coman este noul șef al secției de futsal din cadrul Dunării Călărași. 

Echipa locală de futsal a clubului Dunărea, antrenată de Marian Șotârcă, începe noul sezon al Ligii 1 chiar astăzi! Dunărea joacă acasă în prima etapă cu Informatica Timișoara de la ora 18:00 în sala „Ion C. Neagu„.

Noul președinte al secției de futsal, Dragoș Coman spune despre partida de astăzi că va fi cel mai greu meci din campionat. „Întâlnim un adversar ce a câștigat succesiv Cupa României şi Supercupa României si are în lot jucători de top, precum brazilienii Savio și Felipe pe care i-am naturalizat şi sunt componenții echipei naționale sau sârbii, Rakic și Simic care în țara lor de origine joacă în echipa naţională. Dacă facem și o comparație a bugetelor din spatele celor două echipe sau a nivelului de salarizare, ne descurajăm, Timișoara fiind de aproximativ cinci ori peste noi la ambele capitole. Cu riscul să mă repet, chiar și așa, jucăm la victorie iar dacă nu vom reuși să câștigăm nu va fi un capăt de lume ci doar prima experiența din lungul campionat ce abia începe„, a spus Coman pentru site-ul oficial al clubului Dunărea.

Legat de funcția pe care a acceptat-o la secția de futsal, Dragoș Coman a spus „elegant„ că se bazează pe sprijinul: „colegului meu, viceprimarul,  Viorel Ivanciu cel care a şi pus baze solide acestui sport dar și pe susținerea domnului primar Dragulin și a domnului președintelui al CJ, Vasile Iliuță.”

După meciul de astăzi cu Timișoara, Dunărea se va deplasa la Tg. Mureș în runda a 2-a programată pe 2 septembrie.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.