Adrian Mihalcea este noul antrenor al echipei UTA

0
77
Adrian Mihalcea, antrenor Dunărea Călărași

Liber de contract după ce marţi seară s-a înţeles cu preşedintele clubului Dunărea Călăraşi în privinţa rezilierii contractului, Adrian Mihalcea (41 de ani) a fost astăzi la Călăraşi să-şi ia la revedere de la jucători apoi a revenit la Bucureşti pentru a lua avionul către Timişoare şi de acolo să meargă la Arad. Fostul atacant dinamovist, care în ultimul an şi jumătate a fost antrenorul Dunării şi rivalul UTA-ei, a semnat în această seară cu echipa fanion a oraşului şi judeţului Arad.

Aşa cum Liga2.ro a scris încă după ce a anunţat rezilierea contractului cu Dunărea, Mihalcea a fost principala ţintă rămasă a conducătorilor clubului UTA pentru a-l instala pe banca tehnică după ce lui Laurenţiu Roşu nu i s-a mai prelungit contractul, scadent la finalul acestei luni. Vasile Miriuţă, Viorel Moldovan, Leo Grozavu sau Mihai Teja au fost şi ei pe lista şefilor echipei arădene.

”Nu mi-a luat mult să accept oferta, ţinând cont de istoria acestui club şi mai ales de ceea ce se vrea să se realizeze. Obiectivele noastre sunt comune, întotdeauna mi-am dorit să fiu cel mai bun şi am convingerea că în acest an vom atinge performanţa, şi anume, fără niciun fel de perdea, promovarea”, a spus Adrian Mihalcea după ce s-a fotografiat alături de Claudiu Drăgan şi Codru Grădinariu în faţa panoului publicitar al echipei UTA.

La Dunărea, Mihalcea avea tot obiectivul promovării.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.