România turistică / Dâmbovicioara, Chei spre Crai

0
187

Dâmbovicioara, chei spre Crai. Un nume cum nu se poate mai potrivit şi mai sugestiv pentru noul site de promovare al zonei turistice Dâmbovicioara.

O zonă superbă, care merită vizitată de cât mai multă lume! Pentru frumuseţile naturale ce îţi taie respiraţia, pentru oamenii săi minunaţi, pentru bunătăţile pe care le prepară şi pentru frumuseţea poveştilor pe care ştiu să le spună!

Pensiunea Oltenașul

Pensiunea Oltenașul / Podul Dâmboviței (contact pentru rezervări: 0746100688)

O zonă ce a fost însă, până acum, prea puţin cunoscută în afara Argeşului. De acum însă, totul va fi mai uşor datorită site-ului ce tocmai a fost lansat oficial, în colaborare, de ArtTour Romania, prima agenţie de promovare turistică din România, şi Centrul de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara. Un parteneriat public-privat, model de bună practică ce ar trebui replicat, ce aduce beneficii tuturor: agenţiei, autorităţilor publice locale, pensiunilor şi agenţilor turistici din zonă, şi, nu în ultimul rând, turiştilor. Cei ce vor să descopere acest minunat site nu au de făcut decât să tasteze www.turismdambovicioara.ro.

Centru de informare turistică Dâmbovicioara!

Pe platformă puteți găsi articole despre obiectivele turistice, activităţile şi acţiunile din zonă, principalele evenimente, descrieri, poveşti şi legende şi, nu în ultimul rând, locuri unde vă puteţi caza dacă doriţi să vedeţi cu propriii ochi toate aceste minunăţii.

Sursa: Fermierul Argeșean

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − six =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.