Cupa Județeană / Finala / Borcea – Chirnogi. Dan Mircea: „Vrem să păstrăm trofeul„. Bogatu: „Pe ei și la casierie!„

0
156

Agricola Borcea, câștigătoarea campionatului județean Liga a 4-a și Victoria Chirnogi, deținătoarea trofeului Cupa României faza pe județ, se întâlnesc în finala Cupei pe 10 iunie de la ora 17:30 pe stadionul Venus din Independența. 

Victoria Chirnogi pare favorita finalei. Echipa are două trofee la activ și patru participări consecutive. Președintele grupării din Chirnogi, Dan Mircea, spune că echipa sa vrea să-și păstreze Cupa. „Vom avea un meci dificil. Știm foarte bine echipa din Borcea. Au câștigat campionatul dar noi vrem să menținem Cupa la Chirnogi. Avem patru accidentați dar ne vom juca șansa până la capăt. Sper ca arbitrajul să fie unul corect nu ca cel din campionat unde toată lumea a tras cu Borcea. Au făcut „ravagii„ pe unde au fost„, a spus Dan Mircea.

De partea cealaltă, Borcea și-a luat un antrenor cu experiență. Agricola este condusă acum de pe margine de tehnicianul Virgil Bogatu. Borcea participă și la barajul pentru promovare în Liga a 3-a cu reprezentativa județului Giurgiu. „Eu am venit să ajut echipa și să câștigăm eventul la Borcea. Băieții sunt motivați, primarul ne sprijină necondiționat iar sâmbătă vrem să luăm Cupa României pe județ. Acesta este un test important pentru noi înaintea meciului de baraj de pe 17 iunie„, a spus proaspătul antrenor de la Borcea, Virgil Bogatu.

Vă reamintim faptul că partida dintre Borcea și Chirnogi se joacă sâmbătă, 10 iunie pe arena din Independența de la ora 17:30 iar intrarea va fi liberă.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − six =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.