Liga a 4-a / Agricola Borcea a obținut primul titlu de Campioană Județeană!

0
326
Agricola Borcea a obținut trofeul județean 2016-2017

Cu o etapă înainte de finalul campionatului Ligii a 4-a, Călărași, Agricola Borcea a devenit noua campioană județeană după ce a câștigat în runda a 29-a, pe teren propriu cu Victoria Chirnogi, scor 3 – 2. 

Echipa primarului Aniel Nedelcu a reușit pentru prima dată de la înființarea clubului să obțină un trofeu județean. În etapa jucată sâmbătă, 27 mai, pe arena de la Borcea, Agricola a învins Victoria Chirnogi, scor 3 – 2. Pe 10 iunie, ambele echipe se vor întâlni din nou, de această dată în finala Cupei României, faza județeană.

Borcea are în acest moment, 79 de puncte iar următoarea clasată, Venus Independența are o zestre de 75 de puncte. Agricola a avut parte de un sezon foarte bun. Încă din primele etape ale campionatului, Agricola a condus în clasamentul Ligii a 4-a. Edilul din Borcea a reușit să formeze o echipă competitivă. A investit pasiune, timp dar și bani iar rezultatele sunt pe măsură. Echipa a reușit să iasă cu fruntea sus din derby-urile cu Venus, Chirnogi sau Ciocănești. Pentru Borcea greul abia acum începe. Echipa își așteaptă adversarul de la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Rezultate, etapa a 29-a: Venus Independența – Spicul Roseți 4-1, Dunărea Grădiștea – Ștefan cel Mare 6-1, Rapid Ulmeni – Unirea Mânăstirea 1-3, Steaua Radovanu – Dinamo Sărulești 2-3, Agricola Borcea – Victoria Chirnogi 3-2, Lehliu Gară – Progresul Fundulea 5-1, Dunărea Ciocănești – Viitorul Curcani 19-0, Unirea Dragalina – Spicul Vâlcelele 2-1.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.