Alegeri / Iulian Iacomi, favorit în cursa de primar la Lehliu-Gară

0
675

Iulian Iacomi, candidatul PSD la alegerile din 11 iunie 2017 pentru primăria orașului Lehliu-Gară a obținut 3 mandate, fiind votat de fiecare dată de majoritatea cetățenilor din localitatea mai sus menționată. 

Iacomi pleacă din „pole position„ la legerile din 11 iunie de la Lehliu-Gară. Este principalul favorit, conform datelor din campaniile trecute. Candidatul PSD are 3 mandate la activ, iar la ultimul, cel din 2016 a obținut peste 60%, urmat la mare distanță de penelistul Marin Graure. Și de această dată, Iacomi se luptă cu un penelist. Este vorba de Laurențiu Bănescu, un fost pesedist de altfel. Bănescu este susținut de Vasile Iliuță și Dan Drăgulin, cel din urmă, șeful PNL Călărași.

Iulian Iacomi a mai obținut încă două mandate în 2008 și 2012, ultimul sub sigla USL. „Vreau să-mi continui proiectele pentru orașul Lehliu-Gară. Sunt convins că cetățenii îmi vor acorda această șansă. I-am respectat și de fiecare dată mi-am dus la îndeplinire obiectivele pe care le-am propus eu împreună cu echipa mea„, a spus Iulian Iacomi pentru editia.ro. Unul dintre cele mai importante proiecte realizate în mandatul său este modernizarea Ambulatorului Integrat al Spitalului orășenesc Lehliu-Gară, un proiect finalizat în 2015 care a costat 10.383.193,60 lei.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.