PSD / Iacomi a făcut o „magie„. Sorin Vrăjitoru a ieșit deputat!

0
1205
Sorin Vrăjitoru / PSD Călărași

Actualul deputat Iulian Iacomi și-a anunțat candidatura la primăria orașului Lehliu-Gară, județul Călărași la alegerile din 11 iunie 2017. Astfel, Iacomi renunță la mandatul de deputat PSD iar în locul domniei sale ar urca de pe listă, asta dacă v-a câștiga alegerile, Sorin Vrăjitoru, membru PSD și candidat la parlamentare pe listele pesediștilor călărășeni. 

Iulian Iacomi se bate pentru Primăria orașului Lehliu-Gară cu Laurențiu Bănescu, candidatul PNL. Iacomi a fost primar la Lehliu-Gară dar a câștigat anul trecut la parlamentare un loc de deputat. Inițial la primăria din localitate și-a anunțat candidatura Ștefania Moga, membră a PSD și actual viceprimar. Pe principiul: „socoteala dea casă nu s-a potrivit cu cea din târg„, mai marii PSD au decis să-l arunce în luptă pe Iacomi pentru a fi siguri că vor câștiga primăria Lehliu-Gară. În acest context, Sorin Vrăjitoru își va vedea visul împlinit. Domnia sa va prelua funcția de deputat de Călărași pentru următoarea perioadă.

Potrivit unor „bârfe din târg„, s-au putea ca organizația PSD Călărași să mai livreze un nou parlamentar. Zvonurile dau ca posibilă plecarea deputatului Eugen Nicolicea la Curtea de Conturi a României. Cine urmează?

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.