Fotbal / Liga 2 / Dunărea – UTA / Bogdan Danciu: „Am dovedit de la reluarea campionatului că suntem o echipă dificilă și greu de învins„

0
676
Bogdan Danciu / Dunărea Călărași

Dunărea Călărași – UTA Arad se anunță un duel interesant, duminică, 30 aprilie pe stadionul Municipal din Călărași, „Ion Comșa„ cu începere de la ora 11:30. 

În meciul tur, desfăşurat la Arad, UTA Bătrâna Doamnă a câştigat în faţa Dunării cu 2-0, prin golurile marcate de Marius Curtuiuş (54) şi Adrian Petre (90+3).

Mijlocașul Dunării, Bogdan Danciu și-a adus aminte de acel meci pierdut însă acum spune că echipa lui Adi Mihalcea vrea să-și ia revanșa. „A fost o înfrângere dureroasă dar trebuie uitată din punctul meu de vedere deoarece nu putem trăi din amintiri! Da, este timpul să ne luăm revanșa mai ales după rezultatul din tur unde s-au impus categoric. Sunt sigur că de data asta jocul va fi altul iar rezultatul sper să ne aparțină în totalitate deoarece am dovedit de la reluarea campionatului că suntem o echipă dificilă și greu de învins„, a spus Danciu.

AFC DUNĂREA – UTA ARAD, Duminică, 30 aprilie, ora 11:30 – în direct pe Digisport 1
Internațional de tineret U19, Danciu a mai spus că și-a dori să puncteze în meciul cu UTA programat duminică la Călărași. „Toate meciurile pe care le jucăm sunt importante pentru noi deoarece vrem să continuăm acest drum ascendent și să creștem de la meci la meci. Primordial este ca echipa să câștige și să practice un joc plăcut ochiului pentru a mulțumi pe toată lumea. Dacă voi reuși săși marchez cu atât mai bine„, a mai spus mijlocașul Dunării care a mai adăugat faptul că: „În acest moment este o lupta crâncenă la promovare. În afară de Juventus care este promovată matematic în Liga 1, sunt înscrise 2, 3 echipe în lupta pentru promovare cu șanse egale„.
Partida dintre Dunărea și UTA va avea loc duminică, 30 aprilie la Călărași începând cu ora 11:30. Meciul va fi transmis de postul de televiziune Digisport 1 iar prețul unui bilet de intrare va costa 5 Ron.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.