Fotbal / Liga a 2-a / Dunărea – UTA / Ștefan Mardare: „Noi vom juca pentru club, pentru acest oraș, pentru suporteri!„

0
258
Ștefan Mardare / Dunărea Călărași

Formația de pe malul Borcei va sta în această rundă intermediară, a 30-a, deoarece ar fi trebuit să joace cu Unirea Tărlungeni, echipă care s-a retras din campionat. Duminică, 30 aprilie, pe teren propriu, de la ora 11:30, va primi vizita formaţiei UTA Bătrâna Doamnă,o formația aflată în „foame„ de puncte pentru accederea în Liga 1.

Adus în pauza de iarnă la Călărași pentru a întări defensiva, fundașul Ștefan Mardare spune că duelul cu UTA va aduce o presiune mare pentru echipa vizitatoare iar elevii lui Adrian Mihalcea vor să continue seria rezultatelor bune. „Duelul cu UTA, o echipă care se luptă pentru promovare, va fi la fel ca toate celelalte pe care le-am avut. Avem dorința de a câștiga și de a face un joc bun, așa cum am făcut și cu alte echipe care au venit la Călărași. Va fi un joc în care pentru ei 3 puncte sunt foarte importante și vor avea o presiune a rezultatului în plus. Noi vom juca pentru club, pentru acest oraș, pentru suporteri… să fie plăcerea noastră, pentru a încununa munca depusă zi de zi la antrenamente„, a spus fundașul experimentat de la Călărași.

AFC DUNĂREA – UTA ARAD, Duminică, 30 aprilie, ora 11:30 – în direct pe Digisport 1

Ștefan Mardare a mai trecut în cariera sa pe la echipe ca: FCM Bacău, FC Vaslui, Rapid, UTA sau Debrecen din Ungaria, a mai afirmat faptul că „atmosfera de la echipă este una foarte bună în acest moment, asta datorită rezultatelor și a parcursului bun de până acum. Îmi doresc să continuăm seria bună de rezultate și să menținem atmosfera, deși am avut o înfrângere, nemeritată, spun eu, am reușit cu toții să conștientizăm faptul că doar prin unitate putem continua ceea ce am început de la prima etapă din mini retur„.

Deținător al unei Cupe cu Debrecen, Ștefan Mardare s-a arătat bucuros de faptul că Dunărea este neînvinsă acasă. „Meciurile de până acum cred că au fost reușite, atât ca rezultat cât și ca joc. Suntem bucuroși pentru faptul că până acum suporterii nu au plecat de la stadion după o înfrângere și ne dorim să continuăm pe aceeași linie„, a mai spus Mardare care a mai adăugat că: Juventus este prima echipă care este deja promovată. Mai sunt celelalte care se bat pentru un loc în Liga 1 și au șanse egale. Îmi este indiferent cine promovează, important era ca noi să fi fost ca acolo„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + fourteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.