Animalele de la ZOO Călărași vă roagă să le vizitați. Trei zile, intrarea gratuită!

0
3975

Grădina Zoologică de la Călărași, una dintre cele mai frumoase din România îşi deschide larg porţile pentru vizitatori în următoarele trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, intrarea fiind liberă. 

În cele trei zile de sărbătoare, pe lângă celelalte activități petrecute în aer liber, administratorul Cristian Tatavura îi așteaptă pe călărășeni să viziteze grădina zoologică aflată în plin proces de modernizare.

”Am decis ca în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, toți cei ce doresc să-și petreacă timpul liber în natură, să viziteze și animalele găzduite de Grădina Zoologică din Călărași fără a mai plăti biletul de intrare. După cum se știe, de ceva timp Grădina Zoologică se află în plin proces de modernizare, scopul nostru fiind acela de a atrage cât mai multă lume să admire zecile de specii de animale, de păsări exotice şi reptile existente aici. De asemenea, trebuie să mai spun că în curând vor fi finalizate lucrările în ceea ce privește amenajarea unui spațiu în care micuții vizitatori să poată intra în contact cu diverse animăluțe și chiar să se poată juca cu poneii”, a declarat pe editia.ro, directorul Grădinii Zoologice Călărași, Cristian Tatavura.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + ten =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.