Bogdan Leu: „Am avut oaspeți de seamă„ Stoichiță: „Aveți bază de Liga 1„

0
509
Mihai Stoichiță (stînga), Bogdan Leu, Ion Geolgău, dreapta

În Duminica Floriilor staff-ul Federației Române de Fotbal a făcut o vizită stadionului Municipal Călărași.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, însoțit de staff-ul FRF-ului, Ion Geolgău, managerul FRF, Mihai Stoichiță, director tehnic FRF și Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, au făcut ieri o vizită la stadionul Municipal din Călărași. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației și-a adus aminte de partidele jucate pe arena din incinta Municipalului și a rămas cu o impresie frumoasă după vizita bazei. „Îmi aduc aminte cu plăcere de acest stadion. Se vede că sunteți gospodari. Aveți o bază de Liga 1. Eu spun că e păcat să nu promovați„, a afirmat Mihai Stoichiță. Și Ion Geolgău a fost plăcut impresionat de baza complexului Dunărea. Domania sa a afirmat despre complexul Municipal că „deține toate standardele pentru o performanță de invidiat. Sunt echipe din Liga a 2-a care nu au condițiile și baza care este aici„.

Gazda complexului, președintele clubului AFC Dunărea Călărași, Bogdan Leu a declarat faptul că oficialii FRF au fost mulțumiți de „inspecția„ făcută ieri, 9 aprilie. „Noi nu am făcut altceva decât să ducem mai departe ceea ce au făcut cei care au fost la conducerea clubului. De ce să fim răutăcioși și să nu recunoaștem meritele celor care au fost înainte să venim noi cu câteva luni în urmă. Încercăm și noi să ne ridicăm la același nivel sau poate și mai bine dacă se poate. Am avut oaspeți de seamă. Am observat faptul că au fost mulțumiți de ceea ce au văzut la Călărași, a afirmat președintele Bogdan Leu.

Staff-ul FRF a fost prezent în orașul de pe malul Borcei cu ocazia meciurilor preliminare care s-au jucat la Călărași în Sala „Ion C. Neagu„. De remarcat faptul că șeful Forului Fotbalistic Românesc, Răzvan Burleanu a mai fost la Călărași în 2014 și 2015 iar acum a vizitat orașul nostru pentru a 3-a oară. În tot mandatul său, fostul președinte, Mircea Sandu nu a fost niciodată la Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.