În Duminica Floriilor, președintele FRF, Răzvan Burleanu este la Călărași!

0
552
Președintele FRF, Răzvan Burleanu a făcut mai multe fotografii cu grupele de copii și juniori la Călărași.

În ultima duminică dinaintea Paștelui, Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu se află la Călărași. Domnia sa a vizitat astăzi complexul Municipal și stadionul „Ion Comșa„ din Călărași, participând la un turneu județean dedicat fotbalului juvenil organizat de AJF Călărași și AFC Dunărea.

Aflat pentru a 3-a oară la Călărași, Răzvan Burleanu a fost însoțit astăzi de staff-ul FRF-ului, Ion Geolgău, managerul FRF, Mihai Stoichiță, director tehnic FRF și Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF. Reprezentanții Federației au urmărit meciurile de juniori care se aflau în desfășurare pe terenurile din incinta complexului sportiv Dunărea. Președintele Federației le-a oferit copiilor mai multe mingi de fotbal și a făcut fotografii cu viitorii fotbaliști, asistând totodată la jocurile celor mici.

Înainte de a veni la stadion, Răzvan Burleanu a vizitat mai multe terenuri în Municipiul Călărași alături de președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, vicepreședintele C.J. Marian Dinulescu, viceprimarul Municipiului Călărași, Viorel Ivanciu și șeful AJF Călărași, Dorinel Dincă. „Am fost să vedem mai multe terenuri unde am putea amplasa un stadion sintetic de dimensiuni normale. La fosta bază militară am putea face un complex frumos și o casă a fotbalului județean„, a declarat Dorinel Dincă, președintele AJF Călărași.

Șeful Forului Fotbalistic Românesc se află la Călărași cu ocazia meciurilor din cadrul Grupei a 4-a a preliminariilor Campionatului European de Futsal 2018. Domnia sa va fi prezent și în această seară la partida dintre România și Letonia cu începere de la ora 19:00 în sala „Ion C. Neagu„.

Galerie foto / Răzvan Burleanu la Călărași

Mihai Stoichiță - FRF (stânga), Bogdan Leu (Dunărea), Ion Geolgău - FRF
Mihai Stoichiță – FRF (stânga), Bogdan Leu (Dunărea), Ion Geolgău – FRF

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.