Ludovic Orban chiar ne-a sunat!

0
989

Pe pagina de Facebook a binecunoscutului politician Ludovic Orban, ne-a atras a atenția o postare ce datează din 12  martie, prin care liberalul aducea în atenția celor care-i vizitează profilul următoarele:

”Am același număr de telefon mobil de 18 ani. Nu l-am schimbat indiferent ce funcție publică sau politică am deținut. Oricine dorește, poate afla numărul meu ( 0723 551122 ). Răspund la telefon indiferent cine mă caută, iar dacă nu pot să răspund, pe moment, sun înapoi. Procedez așa pentru că știu că atunci cand cineva te sună fie are nevoie de tine, fie vrea să îți comunice ceva. Disponibilitatea la comunicare directă este indispensabilă oricărui om implicat în viața publică.”

Pentru că nu aveam de unde să știm dacă ceea ce spune liberalul prin această postare poate fi adevărat, am sunat și noi pe numărul pus la dispoziție pe Facebook și, chiar dacă nu a răspuns imediat, Ludovic Orban ne-a sunat! Așadar, nu putem decât să-i mulțumim liberalului pentru promptidudine, dar mai ales pentru serioazitatea cu care tratează comunicarea ”directă cu orice om implicat în viața publică”, acest lucru fiind cu siguranță unul pozitiv, pentru un politician.

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.