Colaborare. Un expert german în dezvoltare durabilă și urbanist de formare oferă consultață gratuită Primăriei Călărași

0
76

În cadrul programului Senior Experts Services, Primăria Municipiului Călărași implementează un proiect prin care beneficiază de consultanță gratuită privind dezvoltarea durabilă a orașului, din partea unui expert german, informează Biroul de presă al instituției.

Perioada de desfășurare a acestei colaborări este între 27.02.2016 și 19.03.2017. Pe perioadă șederii, doamna Monika Wiebush, expert german în dezvoltare durabilă și urbanist de formare, cu o experiență vastă de lucru cu state europene, dar și cu state mai puțin dezvoltate precum Mongolia sau Afganistan, a asistat Primăria Municipiului Călărași în prioritizarea măsurilor de dezvoltare deja propuse prin Strategia de Dezvoltare Economică și Socială a Municipiului Călărași pentru perioadă 2014-2020, cât și în dezvoltarea unor măsuri noi de abordare a procesului de dezvoltare municipală și de incluziune eficientă a cartierelor mărginașe.

Joi, 16 martie 2017, doamna Monika Wiebush și-a prezentat concluziile șederii în municipiul Călărași, în prezența primarului Daniel Ștefan Drăgulin și a colegilor din Primăria Municipiului Călărași.

Senior Expert Services este o fundație germană înființată în anul 2003, având printre sponsori Federația Patronatelor Germane (BDA), Federația Germană a Asociațiilor Industriale (BDI), Camera de Comerț și Industrie Germană (DIHK), Confederația Germană a Meșteșugarilor (ZDH).

Misiunea SES este aceea de a mobiliza competențele experților seniori din Germania în scopul promovării dezvoltării economice a țărilor în curs de dezvoltare și emergente prin întărirea performanțelor și competitivității economice ale clienților bazată pe calificarea managementului și personalului de execuție pentru rezolvarea problemelor concrete cu care întrerpinderea se confruntă.

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.