Ministrul Sănătății, Florian Bodog în vizită de lucru la Spitalul Călărași a rămas blocat în lift!

0
1123

Vineri, 10 martie, 2017.  Ministrul Sănătății, Florian Bodog se află în acest moment într-o vizită de lucru la Spitalul Județean Călărași.

UPDATE: ora 10.00

Florian Bodog, Ministrul Sănătății a avut o întâlnire cu medicii călărășeni în cadrul căreia a spus:

”De la mine nu veți auzi că voi blama personalul medical. Eu sunt medic de profesie. Autoritățile trebuie să vă sprijine. Să încercăm să arătăm o atitudine normală față de pacienți. Apreciez munca dumneavoastră de a asigura asistența medicală și vă asigur că sănătatea nu are culoare politică, iar eu sunt un aliat al dumneavoastră. Am văzut condițiile și sunteți de apreciat”

 

Oficialul a cerut să vadă mai întâi Secția de Pediatrie a unității de sănătate și, ghinion! s-a blocat liftul! Din fericire, pentru doar câteva secunde, după care liftul s-a pus în mișcare și ministrul a ajuns la secția medicală.

Ministrul Sănătății este însoțit de senatoarea Roxana Natalia Pațurcă și de președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

”Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, cu problemele evidente cu care se confruntă, a devenit şi preocuparea noastră, chit că nu facem parte din conducerea Consiliului Judeţean. Nu putem rămâne indiferenţi. Consider că am putea rezolva măcar o parte importantă din aceste probleme, printr-o implicare comună dar şi rapidă atât a noastră, a celor de la PSD cât şi a colegilor de la PNL.
Toţi cetăţenii aşteaptă soluţii din partea noastră. Nu cred că mai e loc de orgolii într-o chestiune atât de sensibilă.
Prezenţa ministrului Sănătăţii, domnul Florian Bodog la Călăraşi este un argument clar în acest sens. Am insistat ca domnul ministru, deşi are o agendă extrem de încărcată, să fie prezent astăzi la Călăraşi pentru a lua dacă vreţi pulsul tuturor problemelor existente în acest moment în Spital. Împreună putem să identificăm nu doar problemele ci şi soluţiile pentru ca acest Spital Judeţean de Urgenţă să nu fie declasificat. Consecinţele dacă din nefericire se va ajunge acolo, ştiţi prea bine, că sunt dezastruoase.
Aşa cum am spus şi într-o conferinţă de presă şi pe noi, PSD, ne preocupă prezentul dar şi viitorul acestui Spital, pornind de la calitatea managementului. Din păcate în ultimii 3, 4 ani, s-au perindat la conducerea Spitalului, o serie de manageri care au eşuat. Se ştiu motivele aşa că nu vom zăbovi asupra lor. Cert este că în perioada imediat următoare ar trebui, după părerea mea, să se iniţieze procedura de selecţie a viitorului manager. Să fie un concurs sau o licitaţie care să se desfăşoare în condiţii de transparenţă iar cel mai bun proiect de management, prezentat de candidaţi să fie desemnat câştigător. Spitalul are nevoie de un manager responsabil, serios şi devotat şi care să beneficieze de susţinerea noastră, a tuturor”, a scris pe pagina sa de Facebook, în urmă cu o oră, senatoarea Roxana Natalia Pațurcă. 

Rămâi pe www.ediția.ro, revenim cu informații noi!

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.