Dosarul privind „furtul de energie electrică din Parcul Dumbrava„ a ajuns la DNA!

0
1235

La puțin timp după ce viceprimarul Dragoș Coman a făcut public faptul că ”proprietarii” locuințelor construite pe terenul aparținând Fundației pentru Tineret Călărași (faimosul cartier de căsuțe din Parcul Dumbrava) ar fi folosit energie electrică în mod ilegal, toată lumea a fost, practic, ”electrocutată”!

Și nu numai ”proprietarii” căsuțelor, ci și poliția care a deschis un  dosar penal, cercetările în acest caz ajungând în acest moment chiar pe masa procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA). 

Este cel puțin ciudat faptul că, deși despre faimosul cartier de căsuțe, despre construcțiile ilegale de acolo, s-a tot scris în presă, acum a mai ieșit la suprafață și acest ”fenomen” al consumului de energie electrică la fel de… ilegal! De altfel, în urma discuțiilor purtate cu unele persoane ce dețin locuințe în acest cartier, am aflat că oamenii plăteau costurile energiei electrice, în fiecare lună, la Fundația pentru Tineret și primeau în schimb o chitanță pentru utilități. 

Prejudiciul în acest caz depășește 6 miliarde de lei vechi!

Persoane importante care dețin căsuțe în Parcul Dumbrava vor face coadă la sediul DNA București pentru declarații!

Citește întreg materialul incendiar numai în varianta print a ziarului Ediția de vineri, 17 februarie!Ziarul EDIȚIA apare la toate chioșcurile de ziare din Călărași, Oltenița și Lehliu-Gară. Ziarul îl puteți găsi și la distribuitorii volanți. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.