Handbal / Nea Dumitre! Ce-ai făcut, mă, nene, mă?

0
450
Ion Dumitru, fost președinte la AHC Dunărea Călărași

Când am scris că Ion Dumitru nu are ce căuta în fruntea handbalului, toată lumea a sărit de „dos„ în sus! Unii aveau și un motiv să-l țină în brațe pe Ion Dumitru, fostul șef al grupării de handbal AHC Dunărea Călărași.

Nu poți lăsa 50 de miliarde (atât s-a cheltuit anul trecut la handbal), un buget pe mâna unui individ care administrează cel mai urât, asta ca să fim gentili, hotel din Călărași. Este inadmisibil!

Acum, după ce s-au păpat „miliardili„, Dumitru le-a spus apropiaților: „Nu mai vreau la handbal. M-am săturat!„. Asta este ca aia: „Aceste cuvinte ne doare„.

Bine… bine… ne-am săturat, dar cu „miliardili„ ce facem? Unde sunt bănuții care nu se justifică în rezultatele dezastruoase obținute sub conducerea dumneavoastră, domnule manager sau președinte? Cine dă banii înapoi pierduți pe proiecte? Cine plătește datoriile acumulate de AHC? Cine? Auzi șmecherie! Clubul a avut 50 de miliarde și a reușit performanța să acumuleze și datorii tot de miliarde. Bun așa! Administrație senzațională! Jos pălăria, Dumitre!

Acum… așa pur și simplu gata? Vă dați demisia? Păi și bănuții care s-au dus și noi călărășenii ce facem? Rămânem cu acea siglă de care toată lumea face „bășcălie„.

Acum când echipa se află în pragul desființării, matale pleci? Cum? Lași echipa ta de suflet așa la greu? Când nu mai sunt bănuți în cont, gata? Nu se poate! Unde este omenia nea Dumitre, aia despre care vorbeai matale când ai preluat echipa?

Vă spunem noi cum facem. Păi nu o să lăsăm noi lucrurile așa. Noi, ăștia din presa „mânjită„ pe care ai dat-o afară că nu avea acreditare. Ăștia pe care tu i-ai „hulit„, nu aia „întreținută„, noi ăștia nu te vom lăsa să dormi liniștit. Da! Da! Să știe toată lumea cum s-au cheltuit bănuții din buzunarele noastre, fiecare leuț în parte. Nu poți pleca să ne lași cu ochii-n soare! Nu!

Apropo… Curtea de Conturi nu a trecut și pe la matale, nu? Dar DNA-ul?

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.