Drăgulin s-a ținut de cuvânt! Face bazin de înot la Călărași

0
2011

Primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, anunța încă de anul trecut faptul că în orașul nostru și-ar dori un bazin de înot. Primăria Călărași a solicitat în acest sens o finanțare de la Compania Națională de Investiții, în cadrul subprogramului „Bazine de înot”, pentru realizarea unui bazin de înot didactic școlar. În acest context, în ședința ordinară a Consiliului Local din 25 iulie 2016, consilierii au votat un proiect de hotărâre privind „asumarea finanțării eventualelor costuri suplimentare generate de soluțiile de fundare stabilite prin Studiul Geotehnic„.

Astfel, Compania Națională de Investiții a demarat procedura de achiziție publică a contractului –Proiectare-faza de adaptare la amplasament și asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ”Construire bazin de înot didactic, în municipiul Călărași, bulevardul Republicii, nr. 2C, județul Călărași”.

În urma demersurilor repetate ale Primăriei Municipiului Călărași, a fost obținută finanțarea din partea Companiei Naționale de Investiții, în cadrul subprogramului ”Bazine de înot”, municipiul Călărași punând la dispoziție terenul, în suprafață de 8.127 mp, pe perioada realizării investiției.

Valoarea estimată a contractului pentru care CNI realizează achiziția publică electronică este de 6.265.984 lei fără TVA, termenul de finalizare fiind de 48 de luni. Termenul limită de depunere a ofertelor este 31.01.2017.

Potrivit memoriului tehnic, clădirea are un regim de înălțime P+1, cu o suprafață construită de 840 mp, ea fiind configurată astfel:

PARTER: hol primire, grupuri sanitare (fete/baieți), vestiare (băieți/fete/instructor), centrală tratare aer, spațiu de depozitare, bazin de compensare, stație filtrare apă, stație de tratare și pompare apă

ETAJ: hol, plajă și zonă încălzire, grup sanitar, zonă public, și bazinul în suprafață de 312,50 mp.

Primăria Municipiului Călărași va asigura tot sprijinul necesar Companiei Naționale de Investiții pe perioada implementării proiectului.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.