Senatoarea PSD Roxana Natalia Pațurcă merge în Parlament pe principiul bine cunoscut ”sărac și cinstit”!

0
1069
Senator-Roxana Pațurcă

Pentru că avem nume noi de politicieni ce vor reprezenta județul Călărași, în următorii patru ani în cel mai înalt for legislativ al țării, începem de azi să prezentăm pe www.editia.ro, cam cu ce avere pleacă fiecare către noul loc de muncă. Din informțiile noastre, deocamdată, pe site-urile Senatului și Camerei Deputaților au fost postate declarațiile de avere doar ale parlamentarilor Roxana Natalia Pațurcă (PSD), Iulian Iacomi (PSD) și Cătălin Predoiu (PNL). Sperăm ca în cel mai scurt timp să apară și documentele din care să reiasă averea cu care se vor prezenta în fața opiniei publice, senatorul Răducu Filipescu (PSD), deputatul Eugen Nicolicea (PSD) și Cristian Sefer (PMP). La finalul prezentării averilor tuturor parlamentarilor noștri, vom vedea și care este cel mai bogat dintre ei, dar și cel mai sărac!

 Social democrata Roxana Natalia Pațurcă a fost de departe una dintre surprize în calitatea sa de candidat pentru Senatul României pe listele PSD Călărași. Deși se vehicula că pentru această poziție era dat ca favorit, Ion Samoilă, s-a dovedit că până la urmă, șefii de la centru au preferat o femeie în fruntea listei candidaților pentru Senat. Și se pare că au avut ”mână bună”, pentru că tânăra Roxana a primit destul de multe voturi pentru ca în următorii 4 ani să-i reprezinte pe călărășeni în forul legislativ al țării. Și pentru că este la început de drum am fost curioși să vedem cu ce avere pleacă în Parlamentul României, Roxana Natalia Pațurcă.

Astfel, din declarația de avere, document postat deja pe www.senat.ro, aflăm că tânăra politiciană este titulara unui apartament în Călărași, dobândit prin cumpărare în anul 2008. Din declarația sa reiese că Roxana Natalia Pațurcă deține un autoturism Skoda Octavia, fabricat în 2010. La capitolul bunuri imobile înstrăinate aflăm că în decembrie 2015 a vândut un autoturism cu suma de 7000 euro. Și dacă în ultimul an fiscal, potrivit funcțiilor deținute în cadrul ISJ Călarași, dar și de la o agenție de turism a încasat în total peste 670 de milioane de lei vechi, Pațurcă are de achitat o datorie la bancă aproximativ de aceeași valoare pe care a contractat-o în 2016 și care va fi scadentă în 2021. Tot din declarația de avere, postată pe site-ul Senatului aflăm că la capitolul ”plasamente, investiții și împrumuturi acordate în nume personal”, Roxana Natalia Pațurcă a avut o ”contribuție pentru campania electorală, conform Legii nr. 334/206 la PSD Călărași, în valoare de 600 milioane lei vechi, această sumă fiind din câte se pare, excat împrumutul contractat la bancă în 2016.

paturca

Așadar, din câte rezultă din documentul privind averea deținută, până în acest moment, de Roxana Natalia Pațurcă se poate spune că tânăra politiciană, merge către Parlamentul României pe principiul ”sărac și cinstit”! Parcă un social democrat spunea acest lucru cu vreo 20 de ani în urmă?

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.