Vasile Iliuță: „Nu vrem să desființăm performanța la Călărași„

0
695

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, bugetul echipei AFC Dunărea 2005 Călărași pentru anul acesta. Dunărea, echipa de iarmă ar urma să primească peste 3 milioane de ron, cu unul mai puțin față de anul trecut. Echipa de futsal va avea și ea un buget mai mic.

„Pentru sport, s-a cerut un buget mai mic pentru anul acesta. Până acum a fost de peste 4 milioane de ron și vrem să-l face în jur de 3 milioane de ron. La futsal s-au cheltuit 750 de mii de ron pe sezon. Consilierii județeni sunt interesați și vor o restructurare din punct de vedere financiar la acest sport. Impactul este foarte important la futsal. Dacă vom face o mică restructurare financiară la futsal, vom face o economie, vom avea o cheltuială mai mică. Consilierii județeni vor cere mai multe detalii despre această echipă. Am vrea să formăm o altă echipă în care să implicăm mai mulți călărășeni. Încercăm să ajungem la un consens cu consilierii județeni să luăm cea mai bună decizie în ceea ce privește activitatea sportivă, fotbalul în prim plan, a spus Vasile Iliuță.

Iliuță a mai adăugat faptul că echipa de futsal ar putea primi un sprijin financiar din partea unor firme destul de puternice din județul Călărași. „Eu consider că în județul Călărași există anumite firme care să ofere un buget performant pentru echipa de futsal. Prioritatea noastră este să formăm, atât la fotbal cât și la futsal echipe profesioniste, competitive. Nu vrem să desființăm performanța la Călărași. Dacă observați la nivel național multe echipe de fotbal s-au desființat, unele au mari probleme cu banii. La noi nu există așa ceva dar vrem să luăm măsuri, să nu avem de suferit la capitolul sportiv. Important este să atragem și sponsori pentru echipa de fotbal. Obiectivul în acest moment este menținerea în Liga a 2-a iar pe viitor țintim la Liga I„, a mai spus Vasile Iliuță.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.