Vasile Iliuță: „Voi face tot ceea ce depinde de mine și de echipa mea pentru a vă recâștiga încrederea„

0
861
Vasile Iliuță, președinte CJ Călărași

Poreclit: „El lider maximo„, președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu nu a avut curajul până acum să se adreseze alegătorilor săi. Primul care a avut acest curaj a fost Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași. Iliuță a ieșit în spațiul public cu o declarație în care le mulțumește călărășenilor după alegerile de ieri și îi felicită pe câștigători.

„Îi felicit pe câștigătorii alegerilor din 11 Decembrie și le doresc succes pentru a pune în aplicare toate proiectele și soluțiile propuse românilor în campania electorală!
Mă adresez direct dumneavoastră, călărășenilor, și vă mulțumesc pentru încrederea acordată până acum PNL-ului, pentru Primăria municipiului Călărași și pentru majoritatea în Consiliul Județean. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru voturile care au adus PNL Călărași un senator și un deputat. Respect alegerea dumneavoastră din data de 11 Decembrie. Vă asigur de implicarea mea totală, din funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași, pentru a îmbunătăți condițiile de trai în toate localitățile județului, atât cât permit competențele Consiliului Județean.
Voi face tot ceea ce depinde de mine și de echipa mea pentru a vă recâștiga încrederea și pentru ca la următoarea competiție electorală să alegeți să participați la vot și să ne acordați din nou șansa de a munci pentru dumneavoastră!„

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.