Cercetați pentru înșelăciune

0
84

Doi bărbați sunt bănuiți că i-ar fi solicitat unei femei, din judeţul Călăraşi, 600 de lei, prin folosirea de calităţi mincinoase. Cei doi au fost reținuți și sunt cercetați pentru înșelăciune.

La data de 07 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au  identificat doi bărbaţi, în vârstă de 22 şi 44 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi tentativă la înșelăciune.

Cei doi dându-se drept angajaţi ai unei firme de energie electrică i-ar fi solicitat unei femei, de 87 de ani, suma de 450 de lei, reprezentând contravaloarea facturii pe care femeia ar fi avut-o de achitat, precum şi suma de 150 de lei, în urma pomisiunii că-i va aduce lemne de foc.

Din verificările efectuate de poliţişti se pare că cei doi ar mai fi încercat, prin aceeaşi metoda, să pagubeasca şi alte două persoane în vârstă, însa plata nu s-a efectuat.

Faţă de cei în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii unei infracţiunii de înşelăciune şi două infracţiuni de tentativă la înşelăciune, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.