Futsal / Dunărea pierde în Banat

0
127

Călărășenii au pierdut întâlnirea cu Informatica Timișoara, scor 2 – 3 dar au dominat prima repriză și chiar au și condus pe tabelă. Un incident neplăcut s-a petrecut la finalul meciului destul de tensionat.

O primă parte a meciului domnată de trupa lui Șotârcă în disputa din runda a 13-a în deplasarea de la Timișoara. La pauză, Dunărea avea un avantaj după ce scorul avea să fie deschis de călărășeanul Vârlan (7). Gazdele restabilesc egalitatea în minutul 17, prin Rajcevic. Până la pauză, Dunărea marchează și intră cu avantaj prin reușita antrenorului-jucător Marian Șotârcă.

La reluare, timișorenii restabilesc egalitatea prin Savio Valadares, jucător care le-a adus victoria gazdelor prin ultimul gol marcat în această partidă din minutul 34. Când mai erau de jucat câteva secunde, pe o fază de atac a oaspețilorportarul Informaticii, Vasile Giurcanu, aflat pe banca de rezerve, intră în teren și îl deposedează pe un jucător călărășean moment în care ambele bănci dar și jucătorii s-au luat la ceartă. Portarul a primit doar galben însă echipa sa reușește să obțină o victorie importantă.

„E păcat că se întâmplă așa ceva, la un meci cu o asemenea încărcătură, la un asemenea nivel. E păcat și e total lipsit de fair-play. Noi vrem să jucăm, să oferim respect adversarului, dacă ne dorim să fim respectați. Iar astăzi, Timișoara nu ne-a respectat. Nu cred că lucrurile vor rămâne așa, Cel de sus va avea grijă de toți”, a fost reacția antrenorului-jucător al Dunării, Marian Șotârcă pentru druckeria.ro.

Dunărea Călărași se pregătește acum pentru disputa de pe 4 decembrie de la ora 18:00 din sala „Ion C. Neagu„ în compania celor de la Târgu Mureș.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.