Astăzi are loc proba scrisă a concursului de încadrare pentru ocuparea posturilor de specialiști din cadrul IPJ Cășărași

0
64

Sâmbătă, 26 noiembrie a.c., va avea loc proba scrisă a concursului concursul pentru ocuparea posturilor de specialişti din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Candidaţii înscrişi la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, din sursă externă, pentru ocuparea unor posturi de specialişti, prin încadrare directă, vor susţine proba scrisă mâine, 26 noiembrie 2016, la sediul inspectoratului situat în municipiul Călăraşi, Bulevardul Republicii, nr.44, judeţul Călăraşi.

Candidaţii sunt rugaţi să se prezinte la sediul inspectoratului sâmbătă, 26.11.2016, începând cu ora 8.30.

ATENŢIE!

Accesul în sălile de concurs este permis până la cel mult ora 09.15, iar candidaţilor care nu vor fi prezenţi la această oră în săli, nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta instituţiei de învăţământ unde se susţine proba.

Proba scrisă va începe la ora 10.00, în intervalul orar 09.15-10.00 urmând să se desfăşoare activităţile pregătitoare susţinerii probei scrise.

Candidaţii trebuie să prezinte un document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport, în caz contrar, nu vor putea intra în sala de concurs, urmând a fi declaraţi “neprezentat”.

Candidaţii vor avea asupra lor numai documentul de identitate şi pix/stilou de culoare albastră, fără materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări, precum şi cu orice alte mijloace de comunicare.

Nu se admit pixuri/stilouri care permit ştergerea şi rescrierea.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.