România a fost reprezentată de călărășeanul Solzaru la Campionatul Mondial de Culturism!

0
483
Ciprian Solzaru, campion național și internațional la culturism

Culturistul călărășean, Ciprian Solzaru legitimat la clubul sportiv ,,Fortus Călărași,, a participat în perioada 5-6 noiembrie la Campionatele Mondiale de culturism seniori Benidorm-Spania unde România a fost reprezentată de un singur sportiv.

La acest campionat mondial au fost prezenți un număr de 235 de sportivi  din întreaga lume. Călărășeanul Solzaru s-a aflat la prima prezență la un campionat mondial, obținând locul V la categoria 65 kg dintr-un număr de 14 sporivi înscriși la această categorie.

Bașfalion: „Este cel mai bun rezultat din istoria culturismului călărășean„

„Este cel mai bun rezultat din istoria culturismului călărășean și un rezultat foarte bun pentru România. De mai mulți ani nu se obținuse o clasare în primii 6 sportivi la culturism masculin seniori. Sportivul nostru este multiplu campion național și medaliat la campionatele Balcanice de culturism seniori. Cu acest rezultat foarte bun, Solzaru intră în clubul select al sportivilor Călărășeni ce au reprezentat cu cinste orașul Călărași la competițiile internaționale (olimpiada,camp. mondiale și europene). Un aspect ce merită semnalat, este faptul că pentru acest concurs sportivul a început pregătirea cu 6 luni înainte de concurs iar toată cheltuiala cu alimentație, suplimente nutritive, înscriere în concurs, deplasare, cazare, au fost suportate de către sportiv și de către mine. Dacă sunt oameni de bine ce vor să ajute acest sportiv ambitios sau alți sportivi ce activează la clubul meu îi rog să mă contacteze. Le vom mulțumi, iar prin rezultatele obținute de noi vom demonstra că merităm să fim ajutați. Mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt alături de noi!„, a declarat președintele CS Fortus Călărași, Nelu Bașfalion.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.