Handbal / Liga Națională / AHC Dunărea a făcut egal la Steaua. Suporterii vor ca sârbul să plece!

0
330

Sâmbătă, 12 noiembrie, AHC Dunărea Călărași a scos un egal din deplasarea de la București cu Steaua, scor 28-28 însă suporterii i-au cerut demisia lui Caslav Dincic, antrenor care a dus echipa călărășeană pe locul 10 cu 13 puncte după 11 meciuri. 

Ape tulburi la Dunărea. Echipa de handbal joacă după schemele lui Caslav Dincici și după traducerile antrenorului secund, Florin Nicolae. La vârf, lucrurile nu stau deloc bine. Președintele Ion Dumitru a scăpat pentru moment de controlul efectuat la club și vrea să se retragă. Amenință cu plecare crezând că nimeni nu este de înlocuit pe această lume. Primarul Drăgulin nu vrea să intervină, așa cum a făcut Vasile Iliuță la fotbal să schimbe lucrurile în bine.

Evoluția echipei este una dezolantă din cauza transferurilor făcute pe „genunchi„ de „incompetenți„ în această vară. Performanța se face cu bani dar din păcate și la acest capitol interesele sunt altele. Nu intrăm mai mult în amănunte dar tragem un semnal de alarmă asta după ce suporterii au făcut deja „primul pas„ și i-au cerut demisia actualului antrenor, Caslav Dincici.

După egalul obținut în fața Stelei, Dunărea va juca acum pe teren propriu cu CSM Satu Mare, pe 16 noiembrie.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.