Cătălin Predoiu: „Primăriile funcţionează greu din cauza legislaţiei incoerente… ”

0
223

Candidatul PNL Călărași la alegerile parlamentare din decembrie  2016, pentru Camera Deputaților, Cătălin Predoiu continuă în aceste zile deplasarea, împreună cu echipa sa, prin localitățile județului. În cadrul întâlnirilor pe care le-a avut cu conducerea administrativă și cetățenii din comune au fost purtate discuții despre probleme locale și naționale, dar și despre soluții concrete pentru rezolvarea lor.

„Am avut plăcerea de a mă întâlni cu primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Călăraşi şi de a le prezenta viziunea mea privind dezvoltarea zonei. Au fost discuţii constructive prin care fiecare şi-a adus aportul prin prezentarea specificului fiecărei comunităţii pe care o administrează. Sunt oameni dedicaţi şi implicaţi în viaţa călărăşenilor şi le mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-au arătat-o. Mi-am notat şi o serie de probleme pe care mi le-au semnalat şi pe care le voi semnala şi eu la rândul meu conducerii PNL şi Guvernului. Spre exemplu, ar trebui urgent plătite ajutoarele pentru lemne şi pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, o altă chestiune de principiu este faptul că nu se mai face deloc ”îndrumare” în activitatea Curţii de Conturi, ci direct control şi sancţionare, ceea ce este contrar spiritului în care trebuie să funcţioneze în general organele de control.”

În cadrul întâlnirilor cu edilii locali, candidatul PNL la Camera Deputaților, Cătălin Predoiu a constatat că activitatea în primării funcționează greu din cauza legislației incoerente.

„Primăriile funcţionează greu din cauza legislaţiei incoerente, a controalelor obtuze ale Curţii de Conturi şi lipsei fondurilor de co-finanţare la proiectele europene, iar birocraţii din ministere nu au timp pentru aceste probleme, care pot părea neimportante în ”politica mare” de la Bucureşti, dar sunt esenţiale pentru viaţă oamenilor de la sate”,  a ținut să puncteze candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, Cătălin Predoiu, cu prilejul discuțiilor purtate cu locuitorii din câteva localităţi ale judeţului Călăraşi: Mănăstirea, Ulmu, Dorobanțu, Ciocăneşti, Grădiștea, Alexandru Odobescu, Vlad Țepeș, Dor Mărunt.

”Am fost primit cu multă căldură şi sinceritate. Am discutat cu ei despre probleme locale, dar şi teme naţionale. Oamenii sunt preocupaţi în special de tema locurilor de muncă, de nivelul veniturilor, de educaţie şi sănătate. Judeţul Călăraşi are un potenţial remarcabil de dezvoltare. Lipsesc însă investiţiile. Cum să faci din Călăraşi un loc atractiv pentru investiţii? Aceasta este una dintre temele mele de campanie şi îmi prezint soluţiile în cadrul acestor întâlniri cu alegătorii pe tot parcursul campaniei. Iar după alegeri le vom pune în aplicare. Echipa PNL Călăraşi este unită, puternică şi dedicată campaniei. Le mulţumesc tuturor!”, a spus Predoiu.

predoiu-2

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − eleven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.