Vasile Iliuță: „Se încearcă discreditarea mea de către conducerea PNL Călărași„

0
1304

În cadrul unei conferințe de presă, Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a afirmat faptul că se încearcă „discreditarea„ sa chiar din interiorul Partidului Național Liberal de la Călărași.  

Zilele trecute, pe postul național de televiziune România TV a apărut un material „comandat„ în opinia multor specialiști, în care Vasile Iliuță și-ar fi dat oarecum acordul pentru susținerea Simonei Vlădică, candidata PMP de la Călărași. În materialul respectiv, doi primari din județul Călărași au fost filmați cu camera ascunsă și puși să declare cum că Iliuță le-ar fi cerut sprijinul să o susțină pe candidata PMP.

„A fost o făcătură după părerea mea. Eu nu am nicio legătură cu acest subiect și acea filmare a fost făcută la comandă. Au fost niște declarații scoase din context. Nu am nicio legătură cu așa ceva„, a afirmat Vasile Iliuță.

Întrebat dacă nu cumva se încearcă discreditarea sa la nivel local dar și național, Vasile Iliuță a afirmat că aceste lucruri afectează întreg partidul liberal de la Călărași dar și alegerile care vor urma. „Se încearcă discreditarea mea din interiorul partidului liberal. De cei care conduc acest partid la Călărași. Cred că am deranjat pe foarte multă lume și acum încearcă să mă discrediteze și să-mi bage bețe în roate. După alegeri situația va fi alta, sper eu, dar aceste lucruri nu pot afecta decât imaginea partidului nostru și ne facem mai mult rău în acest mod„, a mai spus Iliuță.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.