Prosport: „Preşedintele clubului a ordonat ca echipa să nu mai primească apă şi a tăiat lumina la antrenamente„

0
404
Ion Dumitru, președinte AHC Dunărea

Cotidianul național, Prosport a publicat un articol online în care scrie despre problemele legate de handbalul călărășean. Președintele clubului AHC, Ion Dumitru, administrator de Hotel le face zile fripte antrenorilor și jucătorilor.

”În fruntea AHC Dunărea Călăraşi, club finanţat de autorităţile publice, stă o persoană – Ion Dumitru – care face lucruri incredibile pentru o societate a zilelor noastre şi a unei ţări membre în Uniunea Europeană. Dacă nu eşti sclav sau pupincurist ai o viaţă grea, tratează echipa ca şi cum ar fi proprietate personală”, povestesc surse ProSport, care şi-au dorit să scoată la iveală situaţia încărcată existentă la echipă.

Preşedintele clubului şi-a dorit să intervină de mai multe ori în deciziile antrenorilor, atât cu privire la pregătire, cât şi la alegerea tactică. Informaţiile sunt confirmate chiar de Alin Şania, care s-a despărţit în vară de Dunărea Călăraşi: ”În decembrie 2015 a vrut să ne taie din salarii, însă nu am fost de acord. I-am cerut să ne impună un obiectiv, iar la final dacă nu îl îndeplinim suntem de acord să ne taie din salarii (n.r. echipa s-a calificat în play-off şi a terminat pe locul 7). Drept urmare, preşedintele i-a transmis profesorului Aihan Omer să scape de mine. Antrenorul i-a spus însă că are nevoie de mine, eu mi-am văzut mai departe de treabă”.

Pentru că nu a mai suportat atmosfera de lucru, Aihan Omer a decis până la urmă să renunţe în vară la colaborarea cu Dunărea Călăraşi. Nu putea să accepte de la un personaj, cunoscut şi sub denumirea de ”Hotel” – după cum a consemnat presa din Călăraşi -, ordine vizavi de cum se antrenează şi cu cine să joace în echipă. Până la urmă era selecţionerul României!

Citește tot articolul aici!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.