„Agramatul„ Samoilă și-a dat demisia din PSD

0
490
Demisia scrisă a lui Ion Samoilă

Ion Samoilă a fost până mai ieri, președintele executiv al PSD Călărași. Acesta și-a dat demisia din această funcție pentru că Liviu Dragnea, șeful său de la București și mai marele partidului nu a ținut cont de lista aleasă conform statutului CEX din cadrul partidului de la Călărași.

Ion Samoilă, singurul politician local care a dat cu împrumut 1 miliard de lei vechi firmei SC Aldis SRL, s-a trezit că cei de la București nu-l înghit și au refăcut lista. Astfel, în locul lui Samoilă au fost numiți alți colegi de-ai lui de partid care vor candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Supărat, Samoilă a creionat repede pe o hârtie demisia sa din funcția deținută la Călărași. Colegii săi de partid, au trimis comunicatul către toată presa locală dar au omis un lucru elementar. Aceștia au trimis din greșeală „ciorna„ lui Samoilă.

Ulterior s-a revenit cu un alt comunicat în care s-a specificat faptul că domnul Samoilă trimite „varianta originală„. Chiar și așa, s-a văzut clar că Ion Samoilă este un adevărat „agramat„ DEX-(Persoană care face greșeli elementare de limbă) și așa și-au dat seama foarte mulți cum a ajuns el din paznic, șef de partid. Unde mai punem că este absolvent de facultate și inginer de meserie…

Ion Samoilă, PSD Călărași
Ion Samoilă, PSD Călărași

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.