PSD Călărași. Încă un pas înapoi prin aducerea lui Nicolicea

0
306
Eugen Nicolicea

Aflat sub dominarea penelistă, PSD-ul de la Călărași pare să nu-și mai revină. Pesediștii au avut ocazia să iasă în lupta pentru parlamentare cu trei călărășeni, în prima linie, dar oamenii lui Dragnea l-au trimis la Călărași să candideze pentru Senat pe fostul uneperist, Eugen Nicolicea. Acesta este parlamentar din 1992!

În 2012, Nicolicea a candidat pe listele parlamentare la Buzău, acolo unde a și câștigat. În același timp, la Călărași în formațiunea USL, pesediștii îl aveau în frunte pe Valeriu Steriu, deputat care a câștigat pe Colegiul nr. 2, în mare luptă cu Vasile Iliuță, actualul președinte al Consiliului Județean Călărași. La câteva zile după ce le-a luat voturile cetățenilor, Steriu și-a schimbat numărul de telefon și nu s-a mai uitat în urmă.

Și atunci, ca și acum, pesediștii au avut oameni capabili să intre în luptă cu ceilalți contracandidați. Dacă acum patru ani, liderii de la acea vreme ai PSD ar fi mizat pe cel puțin „2-3 lupi tineri„ ai partidului, altfel ar fi stat treaba acum. Nici atunci, ca nici acum, pesediștii, unii dintre ei care s-au aflat la cârma partidului sau pe lângă șefii lor au avut alte interese.

Daniel Florea, fost deputat PSD Călărași, actualmente Primar la Sectorul 5 al Capitalei, a fost un câștig pentru partidul aflat în „hibernare„ de mulți ani la Călărași. Florea ar fi fost singurul om capabil să „reformeze„ PSD Călărași. Nu a fost lăsat și mai rău, chiar „săpat„ din interior.

Un alt lider politic pe care l-a avut partidul lui Dragnea de la Călărași a fost Dan Cristodor, dar din păcate, viața nu l-a mai lăsat să-și pună în practică proiectele… de partid, de familie…

Pesediștii își merită soarta prin venirea lui Nicolicea la Călărași. Un partid care ar trebui să-și promoveze tinerii mai mult, dar și partea feminină, nu reușește să se ridice de sub „asaltul„ penelist. Apropo de PNL. Nici aici lista cu parlamentarii făcută de Răducu Filipescu și Alina Gorghiu mulțumește pe toată lumea.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.