Futsal / Liga 1 / Ce meci! Ce victorie!

0
297
Marian Șotârcă - Antrenor-jucător Dunărea Călărași / futsal

Echipa de futsal a Dunării Călărași a produs surpriza rundei a 8-a, disputată duminică, 23 octombrie. Trupa lui Marian Șotârcă a învins una dintre candidatele la câștigarea campionatului, Autobergamo Deva, liderul la zi al clasamentului Ligii 1 la futsal. 

Movileanu, Vârlan, Șotârcă și Radu, sunt cei patru marcatori din partida câștigată de Dunărea cu scorul de 4-2 în fața celor de la Autobergamo Deva. Meciul disputat în sala „Ion C. Neagu„ de la Călărași a fost unul destul de disputat. Călărășenii s-au întrecut pe ei și au reușit o victorie importantă care-i duce pe poziția a 4-a în clasament la un punct de liderul Deva.

„Finalul a fost unul destul de bun, dar foarte greu. Am întâlnit echipa cu cel mai mare buget din Liga 1 la futsal dar am reușit să ținem piept prin multă muncă, ambiție și dăruire. Îi felicit pe băieți! Au făcut un meci exemplar! Am învins până acum ambele candidate la câștigarea campionatului, Timișoara și Deva. Atmosfera din sală a fost una de vis. Publicul ne-a susținut și a început să vină din ce în ce mai mulți la meciurile noastre, asta și din cauza rezultatelor foarte bune. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off, dar dacă se poate cât mai sus„, a spus Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al Dunării pentru www.editia.ro.

Etapa următoare, Dunărea nu va juca și următorul meci pentru călărășeni este programat pe 6 noiembrie la Cluj.

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.