Trei încarcă, trei descarcă, așa se lucrează la Călărași?

0
782

O situație neplăcută se desfășoară în acest moment la Călărași. O firmă care execută anumite lucrări de reamenajarea unui spațiu public aflat pe strada Sulfinei, la blocul I18, nu poate continua amenajarea spațiului respectiv din cauza unui cetățean nemulțumit. Acesta spune că acel spațiu se vrea a fi destinat unui magazin din zonă ca o eventuală terasă. Proprietarul magazinului a declarat pentru editia.ro că nu are voie, prin lege să-și facă terasă și că vecinul său îi poartă sâmbetele tot timpul.

După scandalul iscat de vecinul foarte nervos care i-a amenințat și pe muncitorii din zonă, lucrările nu numai că s-au oprit, dar aceștia au hotărât să aducă molozul înapoi așa cum a fost.

Suprafața, care urma a fi amenajată cu două băncuțe, este destinată locatarilor din zonă care vin și își petrec timpul liber. De altfel, ar fi fost nevoie de un asemenea spațiu cu atât mai mult cu cât, în zona respectivă există mai multe țevi de aerisire ale conductelor de gaz și care pot provoca în orice moment un nefericit accident copiiilor care locuiesc și trec prin acel loc public.

„La cum arată acum e țigănie mare. Uitați și dumneavoastră ce vor să facă din cauza unei persoane care stă la etajul 4 și se ceartă cu toată lumea. Noi vrem să se amenajeze acest spațiu, să nu mai stăm în murdăria asta. Țevile de gaze sunt cele mai periculoase. Am văzut oameni și copii care s-au împiedicat de ele și s-au accidentat. Cei care lucrează aici vor să pună băncuțe, frumos, în niciun caz nu are cum să-și facă vecinul de aici de la magazin vreo terasă. Locul acesta trebuie să fie amenajat corespunzător. Acum… nu mai fac nimic. Aduc pământul pe care l-au decopertat la loc cu bălării unde își fac nevoile fel și fel de „bagabonți„ și stăm cu țevile astea să ne rupem capetele!„, a spus un locatar din zonă, pe nume Emil.

Oamenii sunt nemulțumiți și de administrația publică locală. Aceștia spun că au încercat să stea de vorbă cu unul dintre cei doi viceprimari și că nu a apucat să intre în audiență pentru că „tot timpul viceprimarul era în ședință„.

„Să meargă pe teren, nu să stea toată ziua prin birouri. La început s-au mai plimbat, cât de cât… acum, nu i-am mai văzut„, a mai spus un alt locatar al blocului I18.

În acest moment, firma care a încercat reamenajarea zonei nu mai lucrează. Acel spațiu va redeveni așa cum a fost, probabil transformat într-o „tufaletă„ de zi sau de seară. Că așa e la noi…”trei încarcă și trei descarcă!”

img_6251

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.