Vasile Iliuță: „Școala reprezintă rădăcina viitorului„

0
150
Vasile Iliuță, președinte Consiliul Județean Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a transmis un mesaj cu ocazia începutului de an școlar 2016-2017.

„Mă adresez călărășenilor astăzi, la deschiderea anului școlar, cu dorința de a mă considera un partener în demersul continuu de a îmbunătăți sistemul de învățământ, asigurându-vă că aici, la nivel local, va fi făcut tot ceea ce poate fi făcut pentru siguranța și educația copiilor din județul Călărași.
Școala reprezintă rădăcina viitorului, iar roadele prezentului de mâine sunt caracterele și profesionalismul celor care astăzi sunt elevi.
Calitatea României de mâine depinde de efortul pe care-l facem astăzi pentru a asigura copiilor noștri o educație în spiritul responsabilității, al iubirii de țară, al respectului și atitudinii de învingător. Cu gândul acesta mi-am început mandatul de președinte al Consiliului Județean Călărași. Și cu dorința de a putea fi de folos sistemului de învățământ din județ, tuturor celor care sunt implicați în educația copiilor, fie că sunt părinți, cadre didactice sau reprezentanți ai autorităților locale.
Începe un nou an școlar, pe care îmi doresc să îl parcurgem cu toții sub semnul muncii și al responsabilității. Și dacă acestea două, munca și responsabilitatea, vor sta permanent în gândul fiecăruia dintre noi, sunt sigur că rezultatele activității noastre vor fi pe măsura așteptărilor.
Cu speranța că finalul anului început astăzi va aduce satisfacții și bucurii cât mai multor elevi, părinți și profesori, vă urez tuturor MULT SUCCES!„

Președinte C.J. Călărași – Vasile Iliuță.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.