Nici n-a trecut prima etapă că au și apărut scandalurile în fotbalul județean!

0
373
Foto arhivă

 

În prima rundă a sezonului 2016-2017 din Liga a 4-a a fotbalului județean s-au consemnat mai multe acte de violență pe stadioanele din județ. În competiția organizată de Asociația Județeană de Fotbal sunt foarte mulți indivizi, acei purtători ilegali de ghete care fac scandaluri și se pot încadra direct la alte sporturi gen K1. Comisia de Disciplină și Etică a AJF l-a suspendat pe antrenorul de juniori al echipei din Lehliu Gară pentru că l-a lovit pe tehnicianul de la Borcea la prima etapă a Ligii a 4-a, juniori.

Iată aspectele de huliganism consemnate în Procesul Verbal al A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi:

  1. VICTORIA LEHLIU – AGRICOLA BORCEA

Antrenorul echipei de juniori VICTORIA LEHLIU, ANGHEL MARCEL, se suspenda 2 ani si penalitate financiara 1.000 lei in baza art 8.4 raportat la art 65 din ROAF(acte de violent de natura a tulbura linistea publica, lovirea unui oficial).

Echipa VICTORIA LEHLIU se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 1.000 lei pentru neasigurare securitatii si ordinii in incinta stadionului dupa terminarea jocului in baza art 9 din ROAF.

Analizand raportul suplimentar intocmit de observatorul partidei, precum si depozitai acestuia in cadrul sedintei, Comisia de Disciplina si Etica a AJF Calarasi, hotaraste in unanimitate, sesizarea Biroului Executiv al AJF Calarasi, in sensul formularii unei plangeri penale, impotriva numitul Anghel Marcel, antrenor al echipei de juniori Victoria Lehliu, pentru savarsirea infractiunii de tulburare a linistii publice prevazuta de art. 371 C.p.

  1. VICTORIA LEHLIU – AGRICOLA BORCEA (juniori)

Jucatorul LEFTER DANIEL GEORGIAN de la echipa VICTORIA LEHLIU se suspenda 8 etape si penalitate financiara 60 lei baza art 1.6 din RD al AJF (lovirea adversarului cu palma)

Jucatorul DINCA ALEXANDRU IONUT de la echipa VICTORIA LEHLIU se suspenda 8 etape si penalitate financiara 100 lei baza art 1.9 din RD al AJF (scuiparea adversarului)

Jucatorul NASTASE MARIAN de la echipa VICTORIA LEHLIU se suspenda 8 etape si penalitate financiara 60 lei baza art 1.6 din RD al AJF (lovirea cu capul a adversarului)

Jucatorul NEAGU LIVIU de la echipa AGRICOLA BORCEA se suspenda 8 etape si penalitate financiara 60 lei baza art 1.6 din RD al AJF (lovirea adversarului cu piciorul)

Jucatorul SANDU DANIEL IONUT de la echipa AGRICOLA BORCEA se suspenda 6 etape si penalitate financiara 100 lei baza art 1.10 din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului)

  1. VIITORUL CURCANI – VENUS INDEPENDENTA

Jucatorul BRATU MARIUS de la echipa VIITORUL CURCANI se suspenda 6 etape si penalitate  financiara 100 lei baza art 1.6 pct 2 din RD al AJF( lovirea cu piciorul un adversar fara posibilitate de a juca mingea)

Jucatorul LUCA FLORIN de la echipa VIITORUL CURCANI se suspenda 6 etape si penalitate  financiara 100 lei baza art 1.6 pct 2 din RD al AJF( lovirea cu piciorul a unui adversar fara posibilitate de a juca mingea)

  1. Memoriul formulat de GHEORGHE MARIUS COSMIN se inainteaza spre solutionare Comisiei Statutului Jucatorului

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.