Laurențiu Belușică a intrat în operație!

0
1959
Laurențiu Belușică

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Călărași, Dr. Univ. Laurențiu Belușică a realizat împreună cu medicul primar, Paul Gașpar o operație complicată la o pacientă în vârstă de 50 de ani. Este pentru prima dată când Laurențiu Belușică face această intervenție chirurgicală în spitalul din Călărași. Domnia sa a fost adus la Călărași în urmă cu trei luni de președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, să „resusciteze„ Spitalul Județean.

„În decursul zilei de ieri, 17 august 2016, împreună cu Dr. Paul Gașpar, medic primar chirurgie generală am realizat cu succes la Spitalul Județean de Urgență Călărași, o intervenție chirurgicală de extirpare a unei tumori.
Nefiind vorba de o intervenție chirurgicală de rutină, astfel de operații se realizează foarte rar la un Spital Județean.
Pacienta în vârstă de 50 de ani avea o tumoră abdominală ce cântărea 4 kilograme și evolua de aproximativ 2 ani. Tumora a fost depistată prin examen clinic și paraclinic efectuat la Spitalul Județean Călărași.
Operația a durat aproximativ 2 ore și a decurs în condiții de maximă siguranță, iar în funcție de rezultatul biopsiei se va stabili în continuare tratamentul ce trebuie urmat. În prezent, evoluția post-operatorie a pacientei este obișnuită, aceasta rămânând sub observație pentru o perioada de aproximativ 10-12 zile de spitalizare„, a scris Laurențiu Belușică pe pagina sa de facebook. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.