Candidații PNL Călărași la parlamentare!

0
1017

Astăzi, la sediul PNL Călărași, primarul, Daniel Drăgulin a anunțat posibilii candidați ai partidului pentru alegerile Parlamentare din această toamnă. Astfel, Dan Ștefan Motreanu și Raluca Surdu vor fi cel mai probabil candidați la Camera Deputaților, actualmente ambii fiind aleși pe liste ca Deputați de Călărași. O posibilă candidatură tot la Camera Deputaților este cea a lui Liviu Tomoiagă, actualmente Senator de Călărași. În acest caz, Tomoiagă îi va lua locul lui Vasile Iliuță, fost Deputat ajuns acum la șefia C.J. Călărași.

În locul lui Tomoiagă la Senat se duce fostul președinte al Consiliului Județean Călărași, Răducu Flipescu. Acesta se duce la Senat, acolo unde își va depune candidatura la sfârșitul lunii august.

Mai în glumă, mai în serios, primarul Daniel Drăgulin a afirmat în conferința de presă că și-ar dori o candidatură la Camera Deputaților însă din informațiile noastre se pare că domnia sa va candida dar peste 4 ani la finalul celui de-al doilea mandat de Primar. În cadrul conferinței de azi au mai participat viceprimarul Viorel Ivanciu și Valentin Deculescu.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.