Tragedie. O boală cumplită chinuie trupul Mădălinei. Haideți să o ajutăm!

0
6539

Mădălina Nicoleta Ivan, are 13 ani și este din comuna Dorobanțu, județul Călărași. În urma unor analize medicale, adolescenta a foat diagnosticată, în urmă cu trei luni de zile, cu o boală cruntă și în aceste momente luptă pentru viața ei de pe un pat de spital. Mădălina este internată la Spitalul ”Marie Curie” din București și are nevoie de sprijinul nostru, pentru a-și recăpăta sănătatea.

Luptă alături de Mădălina cu o mică donație:

RO79BACX0000001268998000 UNICREDIT BANK

IVAN TĂNȚEL numele tatalui

La vârsta la care mulți dintre prietenii și colegii ei de școală se bucură de vacanță și de clipe minunate alături de cei dragi, Mădălina Nicoleta Ivan se află sub tratament medical în Spitalul Marie Curie din Capitală. Are alături de ea părinții și rudele care o susțin și o încurajează să lupte pentru viața, mama fetei nedezlipindu-se de patul fiicei ei și rugându-se la Dumnezeu să-i redea acesteia sănătatea. Dacă  până mai ieri, Mădălina era o fată plină de viață și cu zâmbetul pe buze, boala a transformat trupul firav al copilei într-o suferință greu de descris în cuvinte. În fiecare zi la căpătâiul copilei ei, mama se roagă neîncetat și speră într-o minune care să readucă zâmbetul pe chipul Mădălinei.

Grup public pe Facebook ”Să o ajutăm pe Mădălina”

Pentru că boala este destul de avansată și timpul cel mai crud dușman în acest moment pentru Mădălina, familia acesteia a creat și un grup public pe Facebook  ”Să o ajutăm pe Mădălina” prin care ne solicită sprijinul pentru ca tânăra să poată merge în străinătate la un tratament adecvat și acest lucru trebuie să se întâmple cât mai repede posibil. Deja pe respectivul grup au apărut imediat încurajări și gânduri bune din partea diferitelor persoane. Membră a Ansamblului folcloric ”Spicul” din Dorobanțu, Mădălina Nicoleta Ivan îi are alături și pe colegii cu care a participat la diferite evenimente de acest gen din țară și din străinătate.

”Avem nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru că familia nu dispune de banii necesari pentru a o duce pe Mădălina la spitalul din Austria și a-i oferi o șansă la viața. În afară de domnul primar Vasile Stoica, nu am mai primit niciun ajutor. De aceea, facem un apel la toți oamenii cu suflet mare. Orice ajutor este binevenit pentru Mădălina”, a declarat pentru ”Observator de Călărași”,  Zânica Spirea, mătușa Mădălinei. Tot mătușa Mădălinei a scris pe pagina Grupului ”Să o ajutăm pe Mădălina”:

”Știu este trist, dar haideți să ne unim cu toții pentru a o ajuta!!! Pentru ca această fată să poată trăi are nevoie de o speranță iar acea speranță suntem noi!!! Este bolnavă de cancer, este internată la spitalul Marie Curie , daca stiți pe cineva care ne poate ajuta ar fi excelent, împreună am salva o viață. nr contact 0721.035.494. Știi cum este să-i vezi privirea unei mame atunci când copilul ei are dureri și nu poate face nimic? Dar și mai groaznic este să-i vezi ochii copilului tau plini de durere și să nu-l poți ajuta cu nimic! Este atâta suferință și disperare , este groaznic. Dumnezeu e prea bun ca să fie crud, prea înțelept ca să greșească, prea puternic ca să scape lucrurile de sub control, te iubește prea mult ca să te părăsească.”

Tudorița Kiru: Te așteptăm la Ansamblul Spicul Dorobanțu, să mergem împreună în cât mai multe țări ale lumii!”

Cum spuneam, gânduri de încurajare pentru tânăra aflată în suferință vin și din partea colegilor din Ansamblul ”Spicul Dorobanțu”, unul dintre acestea este cel postat de responsabilului artistic, Tudorița Kiru:

”Nu-mi vine nici acum să cred că Madalina este atât de bolnavă… Este un copil frumos, cu zâmbetul pe buze, dansatoarea noastră dragă, trebuie să o ajutam cum putem… de la noi puțin, de la Dumnezeu mai mult! Te iubim mult scumpa noastră și suntem mereu alături de tine! Te așteptăm la Ansamblul Spicul Dorobanțu, să mergem împreună în cât mai multe țări ale lumii!”

Pentru ca visele Mădălinei să devină realitate, trebuie s-o ajutăm să învingă boala și să fie din nou sănătoasă! Oricât de mic este ajutorul nostru, pentru ea înseamnă ENORM! Iar noi, oamenii, când vrem, putem să mutăm și munții din loc!

2 3 4

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.