Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași are nevoie de un autoturism!

0
552

Deoarece se află într-o situație destul de dificilă ca urmare a faptului că autosanitara pe care o are în dotare de foarte mulți ani a devenit practic de nefolosit, conducerea CTS Călărași face un apel către autoritățile publice locale, dar mai ales către oricare dintre societățile comerciale din județ, pentru a pune la dispoziția unității un autoturism în stare bună de funcționare. Trebuie spus că CTS Călărași nu are posibilitatea financiară pentru a achiziționa un autoturism nou.

”Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași,  unitate economică bugetară cu activitate de recoltare, conservare și livrare de sânge și produse de sânge este în imposibilatatea de a mai folosi autosanitara de transport. Este veche și nu mai corespunde normelor de circulație. Pe această cale facem un apel către persoane  abilitate de a ne ajuta cu procurarea, prin sponsorizare sau donație, a unui autoturism în stare bună de funcționare, un break sau jeep”, este apelul pe care l-a transmis redacție noastre, reprezentanții CTS Călărași.

În speranța că s-ar găsi cineva care să aibă această posibilitate și vrea să întindă o mână de ajutor unității medicale cu activitate de recoltare, conservare și livrare de sânge și produse de sânge, poate contacta CTS Călărași la tel. 0242333663, 0774665792 sau mail ctscalarasi@yahoo.com.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.