Valeriu Steriu a pierdut în urma fuziunii cu PMP un deputat la Călărași

0
736

Deputatul călărășean, Aurel Niculae și-a anunțat astăzi demisia din funcția de președinte al UNPR, filiala Călărași. Astfel, domnia sa părăsește partidul condus la nivel național de un alt deputat de Călărași, Valeriu Steriu.

„Am decis să renunț la această funcție pentru că eu nu mă mai regăsesc în acest partid. Am avut și am discuții cu alte partide dar deocamdată PSD-ul este cel mai aproape de mine la proiectele pe care le am eu pentru viitor. Am să anunț la momentul potrivit ce decizie voi lua. Vreau să le mulțumesc foștilor colegi pentru munca depusă și efortul lor. În județul Călărași UNPR-ul are aproepe în fiecare localitate filiale, nu știu PMP-ul dacă are 3„, a spus Aurel Niculae.

Se pare că demisia deputatului vine pe fondul fuziunii între cele două partide, UNPR și PMP, fuziune făcută la nivel național în urmă cu câteva zile. Aurel Niculae ar fi simțit probabil faptul că nu ar mai avea șanse să mai prindă un nou mandat de deputat la alegerile din toamnă, alegând o nouă „ofertă„ politică. Despre domnia sa, am putea spune că este unul dintre cei mai implicați parlamentari de Călărași.

Aurel Niculae a fost ales pe listele PNL în urmă cu 4 ani deputat de Călărași, a fost o perioadă scurtă de timp la PMP iar acum demisionează din UNPR unde a fost președinte interimar timp de 2 ani. La conducerea UNPR Călărași a rămas Vasile Gâdea.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.