Publicitate electorală – Daniel Ştefan Drăgulin (PNL): „Vă mai cer încă o dată votul pentru a continua împreună investiţiile în Călăraşi”

0
233

Într-o scrisoare adresată călărăşenilor, Daniel Ştefan Drăgulin, candidatul PNL la Primăria Călăraşi le mulţumeşte călărăşenilor pentru că i-au dat ocazia să pună în practică ideea sa despre administraţie şi, totodată, îi îndeamnă pe cetăţeni să-i acorde votul la alegerile din 5 iunie, pentru a continua împreună investiţiile în municipiul Călăraşi. De asemenea, Drăgulin punctează şi faptul că, pentru prima dată, în istoria postdecembristă, la Călăraşi, s-au atras bani europeni.

„Patru milioane de euro au fost aduşi, de Primărie, la Călăraşi, în condiţiile  în care toate liniile de finanţare erau închise sau spre final. Cum banii europeni ar trebui să fie baza dezvoltării oraşelor, am reuşit să pornesc proiecte care fac din Călăraşi un oraş care există pe harta finanţărilor.Publicitate electorală PNL
2016 – 2020 este perioada în care proiectele noastre pot fi finanţate din bani europeni, avem proiecte de 70 de milioane de euro ce pot fi aplicate în Călăraşi. Eu, alături de echipa mea, suntem singurii care avem programe aplicate pe nevoile reale ale călărăşenilor, suntem singurii care vă oferim viziunea necesară şi garantăm respectul pentru comunitate.
Vă mai cer votul încă o dată pentru a continua îmmpreună investiţiile în Călăraşi. V-am demonstrat că pot şi că vreau ceea ce ne dorim cu toţii: o mai bună calitate a vieţii în municipiul Călăraşi”, spune, printre altele, în scrisoarea sa adresată cetăţenilor, candidatul PNL la Primăria Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.