Toxinfecţii alimentare la Ziua Comunei Radovanu!

0
638

În plină campanie electorală pentru alegerile locale din 5 iune a.c., primăriţa Vasilica Dobrescu a crezut de cuviinţă că n-ar strica să se organizeze în această perioadă Ziua Comunei Radovanu. Probabil că a avut "ghinion" de vreme ce, unele dintre produsele alimentare consumate de cetăţeni le-ar fi provocat acestora toxinfecţii alimentare. 
"Este mare agitaţie aici! Din câte ne putem da seama se pare că sunt aproximativ 12 copiii care au fost preluaţi de către 5 ambulanţe şi duşi de urgenţă la spital", ne-a declarat un martor aflat la faţa locului.  

Contactată telefonic, primărița din comuna Radovanu, Vasilica Dobrescu ne-a spus că la câțiva copilași li s-ar fi făcut rău de la căldură. „Un grup de copilași de la ansamblul domnului Mailat de la Ciocănești a urcat pe scenă și la un moment dat, la unii dintre ei li s-a făcut rău. Au fost astăzi 32 de grade și este posibil ca de la căldură să li se fi făcut rău„, a spus Primarul, Vasilica Dobrescu. 

Mai mulți martori aflați la fața locului nu sunt de acord cu spusele primăriței. „Și în acest moment salvările continuă să vină la Radovanu. Sunt foarte mulți copilași care acuză dureri de burtă. Unul dintre cărciumari este președintele PNL Radovanu și ar fi tăiat mai mulți porci pentru masa de protocol. Au fost și membrii PNL de la Călărași la această manifestație și au plecat rapid când au venit salvările„, ne-a declarat un martor aflat la fața locului. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

10 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.