Probe neconforme în spitalele din judeţul Călăraşi. Vezi aici lista Ministerului Sănătăţii!

0
79

Spitalul Orășenesc Lehliu Gară, Spitalul de Psihiatrie Săpunari, Spitalul Călărași Pneumologie, Spitalul de Urgență Călărași, Spitalul Municipal Oltenița, acestea sunt unităţile din judeţul Călăraşi în care echipele de control ale Ministerului Sănătăţii au identificat probe neconforme în ceea ce priveşte dezinfectantul procurat de la Hexi Pharma. 

"Pentru informarea cetăţenilor, Ministerul Sănătăţii, cu aprobarea Parchetului General face publică lista unităţilor sanitare în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme în urma controalelor realizate conform dispoziţiei ministrului Sănătăţii prin intermediul Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară.

Tototadă, precizăm faptul că pentru siguranţa pacienţilor, în unităţile sanitare în care s-au înregistrat neconformităţi, au fost luate toate măsurile administrative perntru evitarea oricărui risc la adresa pacienţilor, respectiv suspendarea produselor dezinfectante în cauză.

De asemenea, Ministerul Sănătăţii informează faptul că acţiunile de control continuă, fiind totodată luate măsuri de auditare a contractelor derulate de unităţile sanitare cu firma HexiPharma", informează Biroul de presă al Ministerului Sănătăţii.

Vezi aici lista unităţilor de sănătate: http://www.ms.ro/?pag=62&id=16035&pg=1

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.