Ia spargeți semințe, măăăi ! Hăi, hăi !

  0
  101

  România, țară cu mult teren agricol unde se cultivă, printre altele, și floarea soarelui cu semințele ei atât de utilizate la producerea uleiului, margarinei și ..și .. scuipatului ! Nu vă mirați ! Scuipatul semințelor este sport național. Deja s-a propus o lege cu dedicație în cadrul atât de lăudatului parlament, cu bătaie directă a permisiunii ca boabele să se spargă oriunde, oricât și în orice situație. Vrem federație !, se aude o voce din spate. Păi, este atât de necesara la aviditatea noastră de a le ronțăi cu deosebită considerație !

  Românii sparg semințe oriunde s-ar afla. Pe bănci în parcuri, cât mai mare mormanul să fie în cinstea tipului de la societatea de pază, speța nefiind în obligația lui. Întreb și eu Primăria Călărași, nu dau cu cu floarea soarelui. Așa este ? Pe stadioane, când ăla din spate, pe lângă deosebitul băga-mi-aș arbitrule fir-ar mă-ta a dracu, mai îți trage la foc automat și niște prăjite în cap. Tu te întorci la el și-l întrebi zâmbind. Cu sare sau fără ?

  Organele plantelor se prefac în bucăți în fața televizorului. Daaa ! Doar asezonate cu o bere rece ținută în mână, așa cum îi stă în caracter unui suporter adevărat care va ieși a doua zi să bată covorul forțat de gura femeii, fi-ți-ar meciul al dracu, să-ți fie ! Chiar am văzut pe cineva și la teatru. Va dați seama ce cultivat era ăla ? Dat cu de toate.

  Pe stradă ? Frumos se sparg semințe, mai ales când ești în trening la plimbare ! Ce poate fi mai relaxant !? Cel mai nou brand de țară este spartul semințelor. Pungile se pot purta ca accesoriu la orice buzunar sau geantă, se pot mânca în colțul gurii șmecherește, aruncate de la distanță țărănește, decojite în mâini domnește sau mâncate cu totul porcește. Ne-au simțit și vecinii noștri bulgari că suntem consumatori înrăiți, iar acum, în loc de dulceață și rahat de trandafiri, ambalează în draci bomboane agricole cu textele pe pachete deja în limba română. Să nu ni se încurce limba când citim din ce sunt confecționate, intelectualii de noi ! Al dracu, Mărgelatu ! Al dracu cu moda lui vitaminizată și energizantă ! Nu putea să fie bulgar ?

  Sursa: Optimistul.com

  Comentarii

  comentarii

  LĂSAȚI UN MESAJ

  eleven + thirteen =

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.