FOTO / Vâlcelele a învins Dor Mărunt în derby-ul Ligii a 5-a!

0
99

Profitând de vremea frumoasă, în jurul stadionului s-au adunat mai mulți cetăţeni din Floroiaca, iubitori ai balonului rotund, dar nici galeria echipei Spicul Vâlcelele nu a lipsit, unul dintre localnici a bătut frenetic într-o tobă aşezată pe portbagajul unei biciclete. Jocul dintre Vîlcelele și Dor Mărunt a fost unul frumos, echipa gazdă având la un moment dat un avantaj de două goluri. Oaspeții au redus din diferență dintr-o lovitură de pedeapsă iar partida s-a încheiat cu scorul de 2 – 1 pentru trupa antrenată de Marius Păun.

Primarii celor două localități au fost prezenți la acest joc. Atât Gabriel Oroianu (Vâlcelele) cât și Ion Iacomi (Dor Mărunt) au ținut neapărat să vadă derby-ul Ligii a 5-a.

Maestru de ceremonii, dacă se poate numi aşa la un meci de fotbal,  a fost  viceprimarul Nelu Tatu care, nu numai că a împărţit mingi şi tricouri cu însemnele echipei locale, dar mai cu seamă s-a agitat de pe marginea terenului mai ceva ca antrenorul echipei…

Nelu Tatu a declarat după meci că a fost mulțumit de prestația elevilor lui Marius Păun și că se gândește serios la noi investiții. „A fost un meci pe viață și pe moarte pentru locul I, adică promovarea. Victoria a fost de partea noastră și vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor care au venit în această zi pentru că și-au susținut formația favorită. Le mulțumesc sponsorilor, fermierilor din comuna Vâlcelele și domnului Deputat Vasile Iliuță că este alături de noi. Ne dorim promovarea în Liga a 4-a acolo unde sunt echipe mult mai bune și cu mai multe pretenții. Vom face mai multe investiții atât la echipă cât și la stadionul din comuna Floroaica„, a spus Nelu Tatu, președintele echipei Spicul Vâlcelele.

„Sunt foarte bucuros și mulțumit de evoluția jucătorilor mei. Vrem să promovăm în Liga a 4-a și să facem o figură frumoasă„, a afirmat antrenorul echipei din Vâlcelele, Marius Păun.  

Rezultate / etapa a 13-a

Avântul Pietroiu3 – 0Zarea Cuza Vodă

Fortuna Tămădău5 – 3AS Gâldău

Tricolorul Jegălia7 – 1Steaua Lupșanu

Viitorul 2012 Dichiseni4 – 2Viitorul Valea Argovei

Spicul Vâlcelele2 – 1Avântul Dor Mărunt

Petrolul Ileana5 – 4FC Independența

Clasament / primele 3 echipe, Seria B:

1          Spicul Vâlcelele          34p     

2          Avântul Dor Mărunt  30p     

3          Tricolorul Jegălia        27p     

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

18 + twelve =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.